Remzi 'proklet' - kad da gol, neko poznat umre!

Osama bin Laden, Moamer Gadafi, Stiv Džobs, Vitni Hjuston, Pol Voker, Umberto Panini i Robin Vilijams nemaju gotovo ništa zajedničko, ali ih povezuje neverovatna činjenica - svi su preminuli neposredno pošto je fudbaler Arsenala Aron Remzi postigao gol.

Fudbal 13.08.2014 | 23:30
Remzi 'proklet' - kad da gol, neko poznat umre!

Sve je počelo još u maju 2011. godine i prvi je posle njegovog gola stradao Osama bin Laden, da bi u oktobru iste godine preminuo vlasnik kompanije "Epl" Stiv Džobs, takođe pošto se Remzi upisao u strelce.

Nešto kasnije ubijen je i Moamer Gadafi, dok je posle prvog Remzijevog pogotka u 2012. umrla i mužička zvezda Vitni Hjuston. Godinu dana kasnije nakon što je velški vezista dva puta zatresao mrežu Kardifa u Premijer ligi, u saobraćajnoj nesreći poginuo je slavni glumac Pol Voker, a preminuo je i čuveni tvorac albuma za sličice Umberto Panini.

Usledilo je zatišje, iako je bio prilično efikasan prošle sezone, da bi vezista Arsenala u nedelju postigao drugi gol u pobedi nad Mančester sitijem od 3:0, za trofej Komjuniti šilda, a samo dva dana kasnije preminuo je legendarni holivudski glumac Robin Vilijams.

Čak, britanski mediji "veruju" da je Remzijevo prokletstvo počelo još pre četiri godine - 26. februara 2010. slomio je nogu i narednog dana snažan zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihterove skale pogodio je Čile i oko 300 ljudi je poginulo, a više od 500.000 ostalo je bez kuća, vode ili struje.

Komentari / 0

Ostavite komentar