Реал у сезону улази без 'стартних 11'!

Тренер шампиона Европе Карло Анћелоти најавио је константну ротацију феноменалних играча које ће водити следеће сезоне.

Фудбал 13.08.2014 | 22:30
Реал у сезону улази без 'стартних 11'!

Стартна постава Реала, која је у уторак увече заиграла против Севиље у финалу Суперкупа Европе, према неким подацима је најскупља у историји! Тим који је Карло Анћелоти извео на терен стадиона у Кардифу вреди 458,5 милиона евра!

А, Анхел Ди Марија није ни играо!

Подсетимо, за шампиона Европе наступили су Касиљас - Коентрао, Серхио Раомс, Пепе, Данијел Карвахал - Крос, Модрић - Бејл, Родригез, Роналдо - Бензема. Играли су и Иско, Марсело и Иљараменди.

Тренер Реала Карло Анћелоти добро зна са каквим ће саставом располагати следеће године:

"Мислим да би ово могао да буде почетак значајне ере, јер имамо екипу реалног квалитета... Крос је играо заиста добро. Родригез је имао неколико потешкоћа, али је у другом полувремену играо као Крос", рекао је шеф струке "краљевског клуба".

Мадриђани су победили головима Кристијана Роналда у 30. и 49. минуту, а Анћелоти је најавио да ће у наредном периоду бити принуђен да често мења тим.

"Имамо фантастичан састав и мораћемо да то користимо. Са оваквом поставом, не мислим да је могуће да могу да формирам стартну поставу. Да бисмо били конкурентни, мораћемо да ротирамо и да користимо све играче".

У среду су, на стадиону Кардифа, на клупи седели Иско, Марсело, Иљараменди, Варан, Навас, Арвелоа и Ди Марија.

"И даље ћемо моћи да играмо и на контранападе, али наш стил се није променио".

Наравно, Ћави Алонсо и даље ће бити важан део тима.

"Он је био један од четири најважнија играча прошле сезоне и ни ове неће бити разлике!", подвукао је Италијан.

Нова такмичарска година Приимере почиње 23. августа, а Реал ће у уводном колу, два дана касније, играти против Кордобе на свом стадиону.

Коментари / 0

Оставите коментар