Real u sezonu ulazi bez 'startnih 11'!

Trener šampiona Evrope Karlo Anćeloti najavio je konstantnu rotaciju fenomenalnih igrača koje će voditi sledeće sezone.

Fudbal 13.08.2014 | 22:30
Real u sezonu ulazi bez 'startnih 11'!

Startna postava Reala, koja je u utorak uveče zaigrala protiv Sevilje u finalu Superkupa Evrope, prema nekim podacima je najskuplja u istoriji! Tim koji je Karlo Anćeloti izveo na teren stadiona u Kardifu vredi 458,5 miliona evra!

A, Anhel Di Marija nije ni igrao!

Podsetimo, za šampiona Evrope nastupili su Kasiljas - Koentrao, Serhio Raoms, Pepe, Danijel Karvahal - Kros, Modrić - Bejl, Rodrigez, Ronaldo - Benzema. Igrali su i Isko, Marselo i Iljaramendi.

Trener Reala Karlo Anćeloti dobro zna sa kakvim će sastavom raspolagati sledeće godine:

"Mislim da bi ovo mogao da bude početak značajne ere, jer imamo ekipu realnog kvaliteta... Kros je igrao zaista dobro. Rodrigez je imao nekoliko poteškoća, ali je u drugom poluvremenu igrao kao Kros", rekao je šef struke "kraljevskog kluba".

Madriđani su pobedili golovima Kristijana Ronalda u 30. i 49. minutu, a Anćeloti je najavio da će u narednom periodu biti prinuđen da često menja tim.

"Imamo fantastičan sastav i moraćemo da to koristimo. Sa ovakvom postavom, ne mislim da je moguće da mogu da formiram startnu postavu. Da bismo bili konkurentni, moraćemo da rotiramo i da koristimo sve igrače".

U sredu su, na stadionu Kardifa, na klupi sedeli Isko, Marselo, Iljaramendi, Varan, Navas, Arveloa i Di Marija.

"I dalje ćemo moći da igramo i na kontranapade, ali naš stil se nije promenio".

Naravno, Ćavi Alonso i dalje će biti važan deo tima.

"On je bio jedan od četiri najvažnija igrača prošle sezone i ni ove neće biti razlike!", podvukao je Italijan.

Nova takmičarska godina Priimere počinje 23. avgusta, a Real će u uvodnom kolu, dva dana kasnije, igrati protiv Kordobe na svom stadionu.

Komentari / 0

Ostavite komentar