Ђорђевић задовољан побједом над Хрватима

Растемо као екипа и то у смислу тимског духа и тимске игре, што ме веома радује. Увек је добро када се победи историјски ривал, оваква победа у неизвесној завршници, може да користи, каже Ђорђевић.

Кошарка 09.08.2014 | 22:15
Ђорђевић задовољан побједом над Хрватима

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић био је поносан на своје играче после победе над Хрватском.

- Растемо као екипа и то у смислу тимског духа и тимске игре, што ме веома радује. Свих пет играча који су на терену у сваком тренутку играју интензивну одбрану, што је показатељ велике жеље и одговорности према игри, саиграчима и тиму. Има још доста ствари у којима мора још много боље, али ово је процес кроз који треба да напредујемо. Добар пут за напредак је управо снажна одбрана, добра транзиција, трчање и притисак на лопту, рекао је Александар Ђорђевић

Истакао је Ђорђевић и велику значај победе против Хрватске.

- Показало се да играчи верују у одбрану, верују у тим и имају добар однос према игри, што је позитиван показатељ из досадашњих припремних утакмица. Увек је добро када се победи историјски ривал, оваква победа у неизвесној завршници, може да користи екипи у психолошком смислу. У првом полувремену смо могли да стекнемо и већу предност, да смо у неким ситуацијама тражили једноставнија решења, закључио јеАлександар Ђорђевић.

Коментари / 0

Оставите коментар