Сахрањена малољетна Тијана Јурић

На сахрани настрадале Тијане Јурић из Суботице, девојчици су почаст одали породица, пријатељи, познаници и школски другови.

Србија 08.08.2014 | 19:20
Сахрањена малољетна Тијана Јурић

Пре сахране, у цркви Вазнесења господњег у Суботици служено је опело, којем су присуствовали и директор полиције МИлорад Вељовић, представници суботичке полиције и локалне власти.

Након опела, ковчег са Тијаниним телом, у пратњи чланова породице, њених другова и пријатеља и многобројних грађана, ношен је суботичким улицама од цркве до гробља.

Опраштајући се од Тијане, глумац Суботичког народног позориша Милош Станковић, рекао је да је она била понос својим родитељима Игору и Мирјани, да је имала много другарица и другова, који су после њеног нестанка написали писмо државном врху да је пронађу и да им је врате.

"Провели смо свих 12 дана пакла чекајући да нам се врати", рекао је Станковић.

Тијаниној сахрани присуствовали су њени другари из суботичке Основне школе "Иван Горан Ковачић" коју је недавно завршила. Многи од њих су, у црним мајицама, носили букете цвећа, видно скрхани од бола за трагично настрадалом другарицом.

Поводом трагичне смрти Тијане Јурић у Суботици је данас проглашен дан жалости.

Тело девојчице нађено је на депонији у околини Сомбора. Полиција је ухапсила Драгана Ђурића из Сурчина који је признао убиство и показао место на којем је закопао тело.

Тијана је нестала у ноћи између 25. и 26. јула, недалеко од спортског центра "Рата" у Бајмоку. У потрагу за њом, уз српску, укључила се и мађарска полиција, као и Европол и Интерпол.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

1389

08.08.2014 18:25

Туга,залосно али сад је касно за све.Њега,убицу могу да ураде сто хоце али њима њихову Тијану нико не мозе надокнадит. Овом приликом апелујем на све родитеље,као сто сам и сам родитељ,да буду одговорнији строзији према својој дјеци,висе волим да се моје дијете на мене наљути него да дозивим овако несто,не само ја било ко,недо БОГ никоме.Мени мој син казе,како ти мене не пустас у град а моје малтене све другарице из разреда излазе у град и буду до 1,пола 2 ноцу и зезају ме сто будем куци,тад је имао 13 година.Рекао сам,нека излазе сви а ти нецес,није ти јос вријеме и висе ме то не питај.Питам се,како ти родитељи могу да пустају дјецу саму,како могу да спавају,ста дјеца тразе касно по граду?Мозда сам ја мало заостао,нисам модеран али не зелим никад ни да будем савремен по неким стварима, моземе глава забољети. Теби Тијана,нека је вјецна слава и поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лара

08.08.2014 18:29

Сауцесце породици а убицу це стици Бозија казна сто је уцинио Тијани.Андјеле поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

09.08.2014 00:07

Сви траже смртну казну али једина казна за монструма је да га пусте међу остале затворенике . Они це све одрадит како треба . А за њене родитеље и сестру утјехе нема . Тијана, анђеле прелијепи почива у миру !

ОДГОВОРИТЕ
Name

рада

09.08.2014 09:57

злато мило поцивај у миру сваки дан сам цитала о теби и надала сам се и богу се молила за тебе да цес се вратити зива и здрава својој породици али ето каква ти је судбина мила моја нека те сада андјели цувају

ОДГОВОРИТЕ