Sahranjena maloljetna Tijana Jurić

Na sahrani nastradale Tijane Jurić iz Subotice, devojčici su počast odali porodica, prijatelji, poznanici i školski drugovi.

Srbija 08.08.2014 | 19:20
Sahranjena maloljetna Tijana Jurić

Pre sahrane, u crkvi Vaznesenja gospodnjeg u Subotici služeno je opelo, kojem su prisustvovali i direktor policije MIlorad Veljović, predstavnici subotičke policije i lokalne vlasti.

Nakon opela, kovčeg sa Tijaninim telom, u pratnji članova porodice, njenih drugova i prijatelja i mnogobrojnih građana, nošen je subotičkim ulicama od crkve do groblja.

Opraštajući se od Tijane, glumac Subotičkog narodnog pozoriša Miloš Stanković, rekao je da je ona bila ponos svojim roditeljima Igoru i Mirjani, da je imala mnogo drugarica i drugova, koji su posle njenog nestanka napisali pismo državnom vrhu da je pronađu i da im je vrate.

"Proveli smo svih 12 dana pakla čekajući da nam se vrati", rekao je Stanković.

Tijaninoj sahrani prisustvovali su njeni drugari iz subotičke Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" koju je nedavno završila. Mnogi od njih su, u crnim majicama, nosili bukete cveća, vidno skrhani od bola za tragično nastradalom drugaricom.

Povodom tragične smrti Tijane Jurić u Subotici je danas proglašen dan žalosti.

Telo devojčice nađeno je na deponiji u okolini Sombora. Policija je uhapsila Dragana Đurića iz Surčina koji je priznao ubistvo i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

Tijana je nestala u noći između 25. i 26. jula, nedaleko od sportskog centra "Rata" u Bajmoku. U potragu za njom, uz srpsku, uključila se i mađarska policija, kao i Evropol i Interpol.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

1389

08.08.2014 18:25

Tuga,zalosno ali sad je kasno za sve.Njega,ubicu mogu da urade sto hoce ali njima njihovu Tijanu niko ne moze nadoknadit. Ovom prilikom apelujem na sve roditelje,kao sto sam i sam roditelj,da budu odgovorniji stroziji prema svojoj djeci,vise volim da se moje dijete na mene naljuti nego da dozivim ovako nesto,ne samo ja bilo ko,nedo BOG nikome.Meni moj sin kaze,kako ti mene ne pustas u grad a moje maltene sve drugarice iz razreda izlaze u grad i budu do 1,pola 2 nocu i zezaju me sto budem kuci,tad je imao 13 godina.Rekao sam,neka izlaze svi a ti neces,nije ti jos vrijeme i vise me to ne pitaj.Pitam se,kako ti roditelji mogu da pustaju djecu samu,kako mogu da spavaju,sta djeca traze kasno po gradu?Mozda sam ja malo zaostao,nisam moderan ali ne zelim nikad ni da budem savremen po nekim stvarima, mozeme glava zaboljeti. Tebi Tijana,neka je vjecna slava i pocivaj u miru.

ODGOVORITE
Name

lara

08.08.2014 18:29

Saucesce porodici a ubicu ce stici Bozija kazna sto je ucinio Tijani.Andjele pocivaj u miru.

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

09.08.2014 00:07

Svi traže smrtnu kaznu ali jedina kazna za monstruma je da ga puste među ostale zatvorenike . Oni ce sve odradit kako treba . A za njene roditelje i sestru utjehe nema . Tijana, anđele prelijepi počiva u miru !

ODGOVORITE
Name

rada

09.08.2014 09:57

zlato milo pocivaj u miru svaki dan sam citala o tebi i nadala sam se i bogu se molila za tebe da ces se vratiti ziva i zdrava svojoj porodici ali eto kakva ti je sudbina mila moja neka te sada andjeli cuvaju

ODGOVORITE