Убио малу Тијану, па отишао на славу

Мештани Алексе Шантића кажу да је убица 25. јула посетио пријатеља, након чега је отишао код кума у Бајмок. Свратио је код мене с намером да се види с мојим сином. Седели смо испред куће и попили кафу, каже Зоран Марковић.

Србија 08.08.2014 | 12:05
Убио малу Тијану, па отишао на славу

Драган Ђурић је 25. јула дошао у место Алекса Шантић где је живео од рођења, а затим је исте вечери отишао у Бајмок, где је убио Тијану Јурић. Ђурић се након убиства вратио у Сурчин, а у родно место се вратио седам дана касније како би био на слави свог пријатеља.

Мештани Алексе Шантића кажу да се Драган у том месту видео с пријатељима.
- Вече пре злочина свратио је код мене с намером да се види с мојим сином. Седели смо испред куће и попили кафу. Разговарали смо о уобичајеним стварима, а он је рекао да мора да иде код кума у Бајмок - каже Зоран Марковић, комшија из Алексе Шантића.
Његов син Горан, који Драгана познаје 20 година, испричао је да му је Драган тог 25. јула послао СМС поруку.

- Питао ме је где сам, како сам и шта радим. Кад сам му одговорио да нисам код куће, написао ми је: „ОК, видећемо се ових дана“. Тако је и било. У родно место је дошао 2. августа, јер је ишао на славу у Гаково. Тражио је да се видимо у кафићу. Он каже да су дуго седели и да Драган није поменуо нестанак девојчице.
- Нормално је причао, ништа није указивало на то да је баш он отмичар о коме прича Србија - присећа се Горан и додаје:

- Био сам на полиграфу, као и остали мештани, али заиста нисам знао шта се десило с девојчицом. Иначе, Драган Ђурић је у Алекси Шантићу живео с мајком, оцем и сестром. Одселио се пре више од десет година и често је долазио да се види с пријатељима.

 

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

зуја

09.08.2014 00:04

ја бих га стрељала одмах да гледа читав Београд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маркја

09.08.2014 08:03

Док се не уведе за таква злодјела смртна казна то ће се и даље дешавати нажалост.по хитном поступку извршење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Макните га

10.08.2014 06:49

Питам се, засто овај убица заузима прве стране писаних и ударне термине осталих медија. Ста треба сви да га упознају,да постане славан као онај кретен Дзек Трбосек. У затвор сњим а кљуц истопити у зељезари. Не могу висе да га гледам.

ОДГОВОРИТЕ