Ubio malu Tijanu, pa otišao na slavu

Meštani Alekse Šantića kažu da je ubica 25. jula posetio prijatelja, nakon čega je otišao kod kuma u Bajmok. Svratio je kod mene s namerom da se vidi s mojim sinom. Sedeli smo ispred kuće i popili kafu, kaže Zoran Marković.

Srbija 08.08.2014 | 12:05
Ubio malu Tijanu, pa otišao na slavu

Dragan Đurić je 25. jula došao u mesto Aleksa Šantić gde je živeo od rođenja, a zatim je iste večeri otišao u Bajmok, gde je ubio Tijanu Jurić. Đurić se nakon ubistva vratio u Surčin, a u rodno mesto se vratio sedam dana kasnije kako bi bio na slavi svog prijatelja.

Meštani Alekse Šantića kažu da se Dragan u tom mestu video s prijateljima.
- Veče pre zločina svratio je kod mene s namerom da se vidi s mojim sinom. Sedeli smo ispred kuće i popili kafu. Razgovarali smo o uobičajenim stvarima, a on je rekao da mora da ide kod kuma u Bajmok - kaže Zoran Marković, komšija iz Alekse Šantića.
Njegov sin Goran, koji Dragana poznaje 20 godina, ispričao je da mu je Dragan tog 25. jula poslao SMS poruku.

- Pitao me je gde sam, kako sam i šta radim. Kad sam mu odgovorio da nisam kod kuće, napisao mi je: „OK, videćemo se ovih dana“. Tako je i bilo. U rodno mesto je došao 2. avgusta, jer je išao na slavu u Gakovo. Tražio je da se vidimo u kafiću. On kaže da su dugo sedeli i da Dragan nije pomenuo nestanak devojčice.
- Normalno je pričao, ništa nije ukazivalo na to da je baš on otmičar o kome priča Srbija - priseća se Goran i dodaje:

- Bio sam na poligrafu, kao i ostali meštani, ali zaista nisam znao šta se desilo s devojčicom. Inače, Dragan Đurić je u Aleksi Šantiću živeo s majkom, ocem i sestrom. Odselio se pre više od deset godina i često je dolazio da se vidi s prijateljima.

 

Izvor: Kurir

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

zuja

09.08.2014 00:04

ja bih ga streljala odmah da gleda čitav Beograd.

ODGOVORITE
Name

markja

09.08.2014 08:03

Dok se ne uvede za takva zlodjela smrtna kazna to će se i dalje dešavati nažalost.po hitnom postupku izvršenje.

ODGOVORITE
Name

Maknite ga

10.08.2014 06:49

Pitam se, zasto ovaj ubica zauzima prve strane pisanih i udarne termine ostalih medija. Sta treba svi da ga upoznaju,da postane slavan kao onaj kreten Dzek Trbosek. U zatvor snjim a kljuc istopiti u zeljezari. Ne mogu vise da ga gledam.

ODGOVORITE