Торонто Мастерс, резултати: Гаел на Нолета

У уторак је настављено такмичење на Роџерс купу у Торонту, а већ сада је јасно да ће тенисери имати великих проблема са кишом.

Тенис 06.08.2014 | 19:45
Торонто Мастерс, резултати: Гаел на Нолета

Иако су мечеви масовно прекидани у више наврата, неколико њих је завршено, па тако имамо 10 учесника другог кола.

Први је посао завршио Ник Кирјос који је са 7:6, 7:5 добио Сањага Хиралда, а истим резултатом Јен Сун Лу избацио је Марсела Гранољерса.

Андреас Сепи био је сигуран против Брајдена Шнура и добио га два пута по 6:3, док је Џек Сок лагано изашао на крај са Јиргеном Мелцером (6:1, 6:3).

Ернестс Гулбис био је прејак за Соузу и рутински је славио са 6:3, 6:4, као и Малек Џазири за Гиљерма Гарсију Лопеса, коме је шљака примарна подлога. Резултат је био 6:4, 7:6.

Иако је Јанг успео да преокрене против Данчевића, највише узбуђења виђено је у дуелу Гаела Монфиса и Радека Штепанека. Монфис је имао сет, али је Чех водио са 5:1 и сервирао за изједначење. Тада је уследила велика серија Француза који је направио три брејка и добио сет, а самим тим и меч са 6:3, 7:5. Управо ће Монфис бити противник нашег Новака Ђоковића у другој рунди.

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић имаће дупли програм трећег дана Роџерс купа у Торонту.

Новак ће најпре одиграти свој први сингл меч овог лета у Канади против Гаела Монфиса, а нешто касније током ноћи чекају га обавезе и у другом колу дубла.

По програму турнира, на који у приличној мери утиче упорна киша, Ђоковић се са Монфисом састаје у другом мечу дана на централном терену, не пре 19 часова (пре њих играју Киргиос - Мари).

После тог дуела први рекет света требало би да има један меч одмора, а затим излази на Грендстенд, који ће угостити српски дубл дерби.

Новак Ђоковић и Станислас Вавринка играју у другој рунди са трећим носиоцима, Ненадом Зимоњићем и Даниелом Нестором. То је четврти дуел дана, после три сингла, а свакако неће почети пре 23 часа.

Коментари / 0

Оставите коментар