Toronto Masters, rezultati: Gael na Noleta

U utorak je nastavljeno takmičenje na Rodžers kupu u Torontu, a već sada je jasno da će teniseri imati velikih problema sa kišom.

Tenis 06.08.2014 | 19:45
Toronto Masters, rezultati: Gael na Noleta

Iako su mečevi masovno prekidani u više navrata, nekoliko njih je završeno, pa tako imamo 10 učesnika drugog kola.

Prvi je posao završio Nik Kirjos koji je sa 7:6, 7:5 dobio Sanjaga Hiralda, a istim rezultatom Jen Sun Lu izbacio je Marsela Granoljersa.

Andreas Sepi bio je siguran protiv Brajdena Šnura i dobio ga dva puta po 6:3, dok je Džek Sok lagano izašao na kraj sa Jirgenom Melcerom (6:1, 6:3).

Ernests Gulbis bio je prejak za Souzu i rutinski je slavio sa 6:3, 6:4, kao i Malek Džaziri za Giljerma Garsiju Lopesa, kome je šljaka primarna podloga. Rezultat je bio 6:4, 7:6.

Iako je Jang uspeo da preokrene protiv Dančevića, najviše uzbuđenja viđeno je u duelu Gaela Monfisa i Radeka Štepaneka. Monfis je imao set, ali je Čeh vodio sa 5:1 i servirao za izjednačenje. Tada je usledila velika serija Francuza koji je napravio tri brejka i dobio set, a samim tim i meč sa 6:3, 7:5. Upravo će Monfis biti protivnik našeg Novaka Đokovića u drugoj rundi.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković imaće dupli program trećeg dana Rodžers kupa u Torontu.

Novak će najpre odigrati svoj prvi singl meč ovog leta u Kanadi protiv Gaela Monfisa, a nešto kasnije tokom noći čekaju ga obaveze i u drugom kolu dubla.

Po programu turnira, na koji u priličnoj meri utiče uporna kiša, Đoković se sa Monfisom sastaje u drugom meču dana na centralnom terenu, ne pre 19 časova (pre njih igraju Kirgios - Mari).

Posle tog duela prvi reket sveta trebalo bi da ima jedan meč odmora, a zatim izlazi na Grendstend, koji će ugostiti srpski dubl derbi.

Novak Đoković i Stanislas Vavrinka igraju u drugoj rundi sa trećim nosiocima, Nenadom Zimonjićem i Danielom Nestorom. To je četvrti duel dana, posle tri singla, a svakako neće početi pre 23 časa.

Komentari / 0

Ostavite komentar