Могу ли црно-бијели до плеј офа за ЛШ?!

Фудбалери Партизана дочекују вечерас од 20.45х бугарски Лудогорец у реванш утакмици трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 06.08.2014 | 18:30
Могу ли црно-бијели до плеј офа за ЛШ?!

Српски вицешампион има добре изгледе за пролаз у наредну рунду пошто је прошле недеље у Бугарској одиграо без голова са истим ривалом.

У клубу из Хумске овај дуел је означен као пресудан због евентуалне финансијске ињекције, а тренер Марко Николић рекао је да то неће утицати негатовно на његове играче.

„Није нормално да се прави ситуација да је овај меч пресудан и то је нека врста неспортског притиска. Ово није ’бити или не бити’ за Партизан, јер ће он играти важне мечеве и после тога. Међутим, ако сутра направим искорак то ће бити прави потез“, навео је Николић.

Под знаком питања због повреда су Данко Лазовић и Андрија Живковић, али би они према речима тренера Николића требало да буду спремни за утакмицу.

„Имамо играче који су играли и веће утакмице од ове. Морамо да будемо храбри, да верујемо у себе и једноставно да играмо фудбал. Знам да можемо боље него ју Разграду, иако су и тамо момци били дисциплиновани. Овакав меч може да одлучи једна лопта или неколико центиметара, а срећу морамо да заслужимо“.

Тим из Бугарске стигао је у Београд у променљивом расположењу пошто је у претходних пет мечева остварио само један тријумф. Нови тренер екипе Георги Дерменџијев каже да је спремао екипу и за евентуалне пенале.

„Спремни смо на све, чак и на пенале. Резултат је отворен, а ја сам уверен да моји играчи имају довољно искуства да не подлегну притиску.“

Вероватни састави:

Партизан: Лукач, Вулићевић, Трајковић, Станковић, Волков, Брашанац, Дринчић, Живковић, Илић, Шкулетић, Лазовић.
Лудогорец: Стојанов, Каисара, Александров, Моци, Ангуло, Дјаков, Еспињо, Александров, Марселињо, Мисиђан, Безјак,

Коментари / 0

Оставите коментар