Mogu li crno-bijeli do plej ofa za LŠ?!

Fudbaleri Partizana dočekuju večeras od 20.45h bugarski Ludogorec u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 06.08.2014 | 18:30
Mogu li crno-bijeli do plej ofa za LŠ?!

Srpski vicešampion ima dobre izglede za prolaz u narednu rundu pošto je prošle nedelje u Bugarskoj odigrao bez golova sa istim rivalom.

U klubu iz Humske ovaj duel je označen kao presudan zbog eventualne finansijske injekcije, a trener Marko Nikolić rekao je da to neće uticati negatovno na njegove igrače.

„Nije normalno da se pravi situacija da je ovaj meč presudan i to je neka vrsta nesportskog pritiska. Ovo nije ’biti ili ne biti’ za Partizan, jer će on igrati važne mečeve i posle toga. Međutim, ako sutra napravim iskorak to će biti pravi potez“, naveo je Nikolić.

Pod znakom pitanja zbog povreda su Danko Lazović i Andrija Živković, ali bi oni prema rečima trenera Nikolića trebalo da budu spremni za utakmicu.

„Imamo igrače koji su igrali i veće utakmice od ove. Moramo da budemo hrabri, da verujemo u sebe i jednostavno da igramo fudbal. Znam da možemo bolje nego ju Razgradu, iako su i tamo momci bili disciplinovani. Ovakav meč može da odluči jedna lopta ili nekoliko centimetara, a sreću moramo da zaslužimo“.

Tim iz Bugarske stigao je u Beograd u promenljivom raspoloženju pošto je u prethodnih pet mečeva ostvario samo jedan trijumf. Novi trener ekipe Georgi Dermendžijev kaže da je spremao ekipu i za eventualne penale.

„Spremni smo na sve, čak i na penale. Rezultat je otvoren, a ja sam uveren da moji igrači imaju dovoljno iskustva da ne podlegnu pritisku.“

Verovatni sastavi:

Partizan: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Brašanac, Drinčić, Živković, Ilić, Škuletić, Lazović.
Ludogorec: Stojanov, Kaisara, Aleksandrov, Moci, Angulo, Djakov, Espinjo, Aleksandrov, Marselinjo, Misiđan, Bezjak,

Komentari / 0

Ostavite komentar