Лудогорец спреман за надмудривање

Георги Дерменџијев, наследник смењеног Стојча Стоева на клупи првака Бугарске, очекује у среду "тактичко надмудривање" у Хумској.

Фудбал 06.08.2014 | 17:00
Лудогорец спреман за надмудривање

Фудбалери Лудогореца допутовали су у Београд и у уторак увече одрадили и први тренинг на стадиону Партизана. На истом месту на којем су прошле године изборили пласман у бараж за Лигу шампиона.

Ове године, реванш у Хумској црно-бели дочекују на "позитивној нули", борбено "ишчупаној" у првој утакмици, у Разграду.

После претежно незанимљивих 90 "и кусур" минута у Бугарској, у среду ће пред Партизановом публиком пасти одлука о томе ко ће ове године отићи у бараж за групну фазу најјачег такмичења.

Лудогорец је између две утакмице против тима Марка Николића променио тренера. Отпуштен је Стојчо Стоев, а уместо њега екипу ће водити Георги Дерменџијев. Он се у уторак обратио јавности на конференцији за новинаре у Хумској.

"Партизан је јако добар тим, има јако добре и врло веште фудбалере. Има добру историју и навијаче, према којима се односимо са пуним поштовањем", изјавио је.

Предстојећи меч најавио је као "тактичко надмудривање".

"Претпостављам да нас у среду чека тактички сусрет, надмудривање, а такво мишљење имам због резултата прве утакмице - 0:0. Наравно, требало би да постигнемо и гол. Надам се да ћемо ми бити победници", подвукао је и додао:

"У Лудогорецу сви знамо шта значи овај сусрет. Имамо јако добре фудбалере, који, наравно, знају како да играју овакве утакмице и са оваквим противником".

Коментари / 0

Оставите коментар