Ludogorec spreman za nadmudrivanje

Georgi Dermendžijev, naslednik smenjenog Stojča Stoeva na klupi prvaka Bugarske, očekuje u sredu "taktičko nadmudrivanje" u Humskoj.

Fudbal 06.08.2014 | 17:00
Ludogorec spreman za nadmudrivanje

Fudbaleri Ludogoreca doputovali su u Beograd i u utorak uveče odradili i prvi trening na stadionu Partizana. Na istom mestu na kojem su prošle godine izborili plasman u baraž za Ligu šampiona.

Ove godine, revanš u Humskoj crno-beli dočekuju na "pozitivnoj nuli", borbeno "iščupanoj" u prvoj utakmici, u Razgradu.

Posle pretežno nezanimljivih 90 "i kusur" minuta u Bugarskoj, u sredu će pred Partizanovom publikom pasti odluka o tome ko će ove godine otići u baraž za grupnu fazu najjačeg takmičenja.

Ludogorec je između dve utakmice protiv tima Marka Nikolića promenio trenera. Otpušten je Stojčo Stoev, a umesto njega ekipu će voditi Georgi Dermendžijev. On se u utorak obratio javnosti na konferenciji za novinare u Humskoj.

"Partizan je jako dobar tim, ima jako dobre i vrlo vešte fudbalere. Ima dobru istoriju i navijače, prema kojima se odnosimo sa punim poštovanjem", izjavio je.

Predstojeći meč najavio je kao "taktičko nadmudrivanje".

"Pretpostavljam da nas u sredu čeka taktički susret, nadmudrivanje, a takvo mišljenje imam zbog rezultata prve utakmice - 0:0. Naravno, trebalo bi da postignemo i gol. Nadam se da ćemo mi biti pobednici", podvukao je i dodao:

"U Ludogorecu svi znamo šta znači ovaj susret. Imamo jako dobre fudbalere, koji, naravno, znaju kako da igraju ovakve utakmice i sa ovakvim protivnikom".

Komentari / 0

Ostavite komentar