Србија неће банкротирати

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да Србија неће банкротирати и да је њена будућност у приватној иницијативи.

Србија 03.08.2014 | 14:04
Србија неће банкротирати

"Србија неће банкротирати, а задатак Владе је да обезбеди услове за такмичење, конкуренцију и тржиште, јер је будућност државе у приватној иницијативи", рекао је Вучић у Бачком Градишту поводом 100 дана рада Владе Србије.

Он је рекао новинарима да је политика Владе да помаже успјешнима у Србији да буду још успјешнији.

"За разлику од претходних влада које су немилице трошиле паре да покрију губитке неуспешних, Влада на чијем сам челу, помаже успешним у Србији, да буду још успешнији", рекао је Вучић.

Он каже да је једна од успјешнијих фарма крава музара породице Мужлаи у Бачком Градишту, која је данас била домаћин члановима Владе Србије.

"Мужлаи је успешно домаћинство коме ће држава помоћи да буде још успешније. Реч је о домаћинству које ће ове године произвести милион литара најквалитетнијег млека", рекао је Вулић.

Он је додао да Влада Србије није могла да изабере бољу локацију за обиљежавање 100 дана рада.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Гаврило

03.08.2014 12:26

Банкрот нам је једини спас! Ватикану смо строструко исплатили кредите које нам дао преко својих дилера ММФ, Светске банке, ЕБРД итд.., Србија је логор смрти. Католици нас држе 25 година у логору и киње. Католици тале капарисане плаћенике (Читај: Партијаши) исплаћују тако што им допуштају да краду из 730 јавних предузећа. Ко у логору украде стрељају га!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

03.08.2014 13:05

Браво за Вучића,његову владу и Србију.Сваким даном неки нови корак напријед,а код нас обрнуто: сваким даном по километар назад. Упропастише све чега се дотакну! СНСД-ова багра нема граница у лоповлуцима а народ љеба гладан. Издржимо до октобра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВИ ФАЛЏИЈА

04.08.2014 06:54

"За разлику од претходних влада које су немилице трошиле паре да покрију губитке неуспешних, Влада НА ЧИЈЕМ САМ ЧЕЛУ, помаже успешним у Србији, да буду још успешнији", рекао је Вучић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивјела Србија

05.08.2014 09:07

Вуциц је храбар и постен цовјек

ОДГОВОРИТЕ