Srbija neće bankrotirati

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da Srbija neće bankrotirati i da je njena budućnost u privatnoj inicijativi.

Srbija 03.08.2014 | 14:04
Srbija neće bankrotirati

"Srbija neće bankrotirati, a zadatak Vlade je da obezbedi uslove za takmičenje, konkurenciju i tržište, jer je budućnost države u privatnoj inicijativi", rekao je Vučić u Bačkom Gradištu povodom 100 dana rada Vlade Srbije.

On je rekao novinarima da je politika Vlade da pomaže uspješnima u Srbiji da budu još uspješniji.

"Za razliku od prethodnih vlada koje su nemilice trošile pare da pokriju gubitke neuspešnih, Vlada na čijem sam čelu, pomaže uspešnim u Srbiji, da budu još uspešniji", rekao je Vučić.

On kaže da je jedna od uspješnijih farma krava muzara porodice Mužlai u Bačkom Gradištu, koja je danas bila domaćin članovima Vlade Srbije.

"Mužlai je uspešno domaćinstvo kome će država pomoći da bude još uspešnije. Reč je o domaćinstvu koje će ove godine proizvesti milion litara najkvalitetnijeg mleka", rekao je Vulić.

On je dodao da Vlada Srbije nije mogla da izabere bolju lokaciju za obilježavanje 100 dana rada.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gavrilo

03.08.2014 12:26

Bankrot nam je jedini spas! Vatikanu smo strostruko isplatili kredite koje nam dao preko svojih dilera MMF, Svetske banke, EBRD itd.., Srbija je logor smrti. Katolici nas drže 25 godina u logoru i kinje. Katolici tale kaparisane plaćenike (Čitaj: Partijaši) isplaćuju tako što im dopuštaju da kradu iz 730 javnih preduzeća. Ko u logoru ukrade streljaju ga!

ODGOVORITE
Name

Rubin

03.08.2014 13:05

Bravo za Vučića,njegovu vladu i Srbiju.Svakim danom neki novi korak naprijed,a kod nas obrnuto: svakim danom po kilometar nazad. Upropastiše sve čega se dotaknu! SNSD-ova bagra nema granica u lopovlucima a narod ljeba gladan. Izdržimo do oktobra!

ODGOVORITE
Name

NOVI FALDŽIJA

04.08.2014 06:54

"Za razliku od prethodnih vlada koje su nemilice trošile pare da pokriju gubitke neuspešnih, Vlada NA ČIJEM SAM ČELU, pomaže uspešnim u Srbiji, da budu još uspešniji", rekao je Vučić.

ODGOVORITE
Name

Zivjela Srbija

05.08.2014 09:07

Vucic je hrabar i posten covjek

ODGOVORITE