Добојски ватрогасци обиљежили Илиндан

 

Припадници Територијалне ватрогасне јединице Добој данас су обиљежили Крсну славу Светог пророка Илију.

Република Српска 02.08.2014 | 17:15
Добојски ватрогасци обиљежили Илиндан

Била је ово прилика да сумирају утиске након свега што су прошли посљедњих мјесеци, али и да утврде да су спремни на све изазове које њихова професија доноси.

Славен Дујаковић, старјешина добојских ватрогасаца, искористио је прилику да се захвали колегама на пожртвованости коју су показали током мајских поплава, али и истакао да су спремни за сезону шумских пожара у нади да их ипак неће бити.

Вишедеценијско бављење послом ватрогасца иза себе има Пејо Зубак, и ни слутио није да ће на њега највећи утисак оставити тренутак када су га његове млађе колеге избавили из потопљеног дома.

Осим што су добили захвалнице, ватрогасци су се поздравили и са колегом који завршава ватрогасну каријеру и наглашава да је срећан што се бавио овако хуманим послом.

Положај ватрогасног дома у Добоју узроковао је да сама зграда буде под водом око 6 метара, али су оштећења врло брзо санирана у довољној мјери да су спремни да одговоре свим задацима.

(БН ТВ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

крљави

02.08.2014 17:27

јесу ли то исти они сто су у поплави оствили три ватрогасна возила и сто су формирали кризни стаб па су њих прве морали спасават од поплаве хехе теско нама

ОДГОВОРИТЕ