Ана на Јелену у Монтреалу!

Најбоља српска тенисерка Јелена Јанковић биће слободна у првом колу Роџерс купа у Монтреалу, док ће Ана Ивановић играти са квалификанткињом.

Тенис 02.08.2014 | 15:00
Ана на Јелену у Монтреалу!

Јанковићеву у другом колу чека победница дуела између домаће тенисерке Александре Вознијак и Американке Слоун Стивенс, док ће Ана, ако буде сигурна на старту, играти са бољом из сусрета Шуаи Женг и једне од квалификанткиња.

Већ у трећем колу могућ је српски дуел, а уколико до њега дође, потенцијална ривалка у четвртфиналу победници биће Чехиња Петра Квитова, која је постављена за другог носиоца. На истој половини жреба налазе се и Белорускиња Викторија Азаренка и Агњешка Радвањска из Пољске. Њих две су пројектованим жребом могуће ривалке српских тенисерки у полуфиналу.

На потпуно другој страни жреба налази се најбоља тенисерка света Серена Вилијамс, која ће у другом колу играти са победницом дуела Аустралијанке Саманте Стосур и Алисон Риске из Сједињених Држава. У њеној четвртини налази се миљеница домаће публике Јуџини Бушар, а у половини Рускиња Марија Шарапова и Анђелика Кербер из Немачке.

Такмичење у Монтреалу почиње у понедељак, а турнир се игра за 2.440.070 долара.

Коментари / 0

Оставите коментар