БиХ неће уводити санкције Русији

Члан Предсједништва БиХ из Републике Српске Небојша Радмановић рекао је да БиХ неће уводити санкције Русији и да било какви притисци или сугестије, без обзира од кога долазили, неће промијенити став представника Српске у институцијама БиХ.

Босна и Херцеговина 02.08.2014 | 11:51
БиХ неће уводити санкције Русији

Радмановић је нагласио да Предсједништво БиХ, док год буде члан, неће донијети ниједну одлуку која би могла нашкодити односима Русије и БиХ.

"Нико не може да нас позове телефоном и каже да уведемо санкције онима који нам помажу, са којима смо у одличним односима и који овдје инвестирају. Мислим да тако треба да буде не само када је у питању Русија, него и било која друга земља", рекао је Радмановић за данашњи "Прес Републике Српске", коментаришући саопштење Амбасаде САД у БиХ у којем се охрабрују власти БиХ да поштују релевантне санкције које се примјењују према Русији.

Он је напоменуо да има много разлога за јасан став српских представника у институцијама БиХ по питању кризе у Украјини.

"Нико нема право да БиХ наређује да уводи санкције према земљи са којом на бројним пољима остварује изванредну сарадњу", закључио је Радмановић.

Извор: Пресс.рс

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Врх

02.08.2014 10:02

Доста нам је и твог паметовања и филозофије.Са тобом Бајиним полтронским цланом предсједниства је готово и ти си све своје метке испуцо као и Баја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

02.08.2014 10:14

Глупости,ха,ха.какве то санкције бих мозе ставити против Русије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господска и занатски центар

02.08.2014 10:16

Шта Радмановић зна и колико вриједи? Не зна ништа корисно и не вриједи ништа. Није човјек ни за шта осим за млаћење празне сламе. Али ни с том таквом платом није могао стечи ни приближне некретнине онима које је стекао. Слободно их је укњижио на своје име. Као да ће владати до своје смрти. Е неће. И ћелије са решеткама на прозорима су добар смјештај за оваке клипане. Њега оне сигурно чекају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВИДИ ТИ ЊЕГА

02.08.2014 11:06

ми смо јааааааако битни Русији........ ово ми додје ко дооообар виц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Наташа БЛ

02.08.2014 15:01

Радмановићу, непожељан си скроз, џаба се ових дана стално појављујеш у медијима. Видиш да те ни Додик више неће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рубин

02.08.2014 15:21

Док читах чланак три снсдеовске ... фаце отворених уста изговарају лажи на које се више нико не пали! Све вам је узалуд, и ти чизмице, и ти бомбаш-баја и ти радмане. Што сте причали-причали, готово је. За ваше небулозе нико више нема ни хабера. Причаш о Русији а народ ти нема љеба да једе, камоли шта друго! Сретан вам пут у неповрат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мито

02.08.2014 22:01

Цитајте текст!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалиста

03.08.2014 09:18

Радмановићу упитај Додика јесу ли договорили модалитете помоћи са Русијом.

ОДГОВОРИТЕ