BiH neće uvoditi sankcije Rusiji

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Nebojša Radmanović rekao je da BiH neće uvoditi sankcije Rusiji i da bilo kakvi pritisci ili sugestije, bez obzira od koga dolazili, neće promijeniti stav predstavnika Srpske u institucijama BiH.

Bosna i Hercegovina 02.08.2014 | 11:51
BiH neće uvoditi sankcije Rusiji

Radmanović je naglasio da Predsjedništvo BiH, dok god bude član, neće donijeti nijednu odluku koja bi mogla naškoditi odnosima Rusije i BiH.

"Niko ne može da nas pozove telefonom i kaže da uvedemo sankcije onima koji nam pomažu, sa kojima smo u odličnim odnosima i koji ovdje investiraju. Mislim da tako treba da bude ne samo kada je u pitanju Rusija, nego i bilo koja druga zemlja", rekao je Radmanović za današnji "Pres Republike Srpske", komentarišući saopštenje Ambasade SAD u BiH u kojem se ohrabruju vlasti BiH da poštuju relevantne sankcije koje se primjenjuju prema Rusiji.

On je napomenuo da ima mnogo razloga za jasan stav srpskih predstavnika u institucijama BiH po pitanju krize u Ukrajini.

"Niko nema pravo da BiH naređuje da uvodi sankcije prema zemlji sa kojom na brojnim poljima ostvaruje izvanrednu saradnju", zaključio je Radmanović.

Izvor: Press.rs

 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Vrh

02.08.2014 10:02

Dosta nam je i tvog pametovanja i filozofije.Sa tobom Bajinim poltronskim clanom predsjednistva je gotovo i ti si sve svoje metke ispuco kao i Baja

ODGOVORITE
Name

Julio

02.08.2014 10:14

Gluposti,ha,ha.kakve to sankcije bih moze staviti protiv Rusije.

ODGOVORITE
Name

Gospodska i zanatski centar

02.08.2014 10:16

Šta Radmanović zna i koliko vrijedi? Ne zna ništa korisno i ne vrijedi ništa. Nije čovjek ni za šta osim za mlaćenje prazne slame. Ali ni s tom takvom platom nije mogao steči ni približne nekretnine onima koje je stekao. Slobodno ih je uknjižio na svoje ime. Kao da će vladati do svoje smrti. E neće. I ćelije sa rešetkama na prozorima su dobar smještaj za ovake klipane. Njega one sigurno čekaju.

ODGOVORITE
Name

VIDI TI NJEGA

02.08.2014 11:06

mi smo jaaaaaaako bitni Rusiji........ ovo mi dodje ko doooobar vic

ODGOVORITE
Name

Nataša BL

02.08.2014 15:01

Radmanoviću, nepoželjan si skroz, džaba se ovih dana stalno pojavljuješ u medijima. Vidiš da te ni Dodik više neće.

ODGOVORITE
Name

Rubin

02.08.2014 15:21

Dok čitah članak tri snsdeovske ... face otvorenih usta izgovaraju laži na koje se više niko ne pali! Sve vam je uzalud, i ti čizmice, i ti bombaš-baja i ti radmane. Što ste pričali-pričali, gotovo je. Za vaše nebuloze niko više nema ni habera. Pričaš o Rusiji a narod ti nema ljeba da jede, kamoli šta drugo! Sretan vam put u nepovrat!

ODGOVORITE
Name

mito

02.08.2014 22:01

Citajte tekst!

ODGOVORITE
Name

Realista

03.08.2014 09:18

Radmanoviću upitaj Dodika jesu li dogovorili modalitete pomoći sa Rusijom.

ODGOVORITE