Павић: Подршка ДНС-а новом руководству

Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић изјавио је данас да ова странка у пуном капацитету стоји иза новог руководства Шумског газдинства /ШГ/ "Врбања" Котор Варошу, које је преузело обавезу да пословање те фирме доведе у законом дефинисане оквире.

Република Српска 01.08.2014 | 19:54
Павић: Подршка ДНС-а новом руководству

"Чврсто стојимо иза Далиборке Керезовић, кадра ДНС-а и директора ШГ `Врбања` у Котор Варошу и њених сарадника који су, свјесни огромних проблема у том предузећу, за веома кратко вријеме успјели да направе позитивне помаке", рекао је Павић након разговора са руководством овог шумског газдинства.

Он је истакао да појединим локалним лобијима није у интересу да се рад ШГ "Врбања" усклади са важећим законским рјешењима, додајући да су сви њихови покушаји да зауставе процес сређивања стања у овом газдинству осуђени на пропаст.

"Стање у тој фирми ускоро ће бити стабилизовано, јер је то у интересу радника, али и цијеле локалне заједнице. Наши кадрови имају обавезу да ШГ `Врбања` доведу у круг успјешних и самоодрживих предузећа и увјерен сам да ће ново руководство успјети ово газдинство да позиционира међу успјешнијим у Републици Српској", нагласио је Павић.

Говорећи о политичком реваншизму према кадровима ДНС-а у которварошкој општинској управи након смјене директора ШГ "Врбања" Младена Тривуновића, који је члан СДС-а, Павић је рекао да ће смијењени кадрови ДНС-а ускоро бити враћени на своје позиције и да странка води рачуна о својим људима који раде досљедно и одговорно.

"Реваншизам према кадровима ДНС-а само показује колико је појединим локалним моћницима и интересним групама у Котор Варошу било стало до контроле над ШГ `Врбања`. Та фирма је сада у сигурним рукама, а радници, извођачи радова и купци већ имају прилику да се увјере у то", закључио је Павић.


Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ШТЕТА

01.08.2014 18:02

ШТЕТА ЈЕ ШТО ЈЕ ПАВИЋ ОДУСТАО ОД КАНДИДАТУРЕ ЗА МЈЕСТО У ПРЕДСЈЕДНИШТВУ БИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

01.08.2014 18:12

Људи, у том ШГ у Котор Варошу је владао криминал као на Сицилији. Само могу да пожелим срећу Павићевим људима да том криминалу стану на пут!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мацаку цизмама

01.08.2014 19:04

Овај Павић је одавно за расходовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

01.08.2014 19:58

Како це се борити против криминала они који су га цинили у путевима, у зељезници и гдје је год био кадар ДНС-а. И притом подрзавали 9 година СНСД који је унистио и покрао свако предузеце којим су управљали. Иста је то багра. све це се то распасти цим оду у опозицију. Нема ту идеологије ни политике само лицни интереси. И да не заборавим Павиц је правосназно пресудјиван за кривицна дјела док је био министар а ста це се тек наци кад престане битти градонацелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

маја в 01.08.2014

01.08.2014 20:19

за врло кратко вријеме је успјела сигурно себи направити вилу од 200 квадрати и ко зна шта још иста је као Баја и поштени стењави Павић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Око соколово

01.08.2014 21:33

Наш добри поштени удбаш и његова прћија од странке трче почасни круг. Жељезнице, путеви, аутопутеви, аеродроми, поште, и све остало...разваљено и упропаштено...стотине милиона опраних пара из буџета...али он није ништа знао о свему томе...није му то струка... имају органи...он је само наш добри поштени удбаш...бави се човјек политиком..мора се и тиме неко бавити...иначе он не би

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Лука

02.08.2014 07:14

Подрска ДНС-у!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мафијаши

02.08.2014 10:01

Ало Б.Лука, зар дати подршку градјевинској мафији!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЂУРЂА И М

04.08.2014 14:41

ПАВИЋ ЈЕ НАЈВЕЋИ ЛОПОВ.

ОДГОВОРИТЕ