Pavić: Podrška DNS-a novom rukovodstvu

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je danas da ova stranka u punom kapacitetu stoji iza novog rukovodstva Šumskog gazdinstva /ŠG/ "Vrbanja" Kotor Varošu, koje je preuzelo obavezu da poslovanje te firme dovede u zakonom definisane okvire.

Republika Srpska 01.08.2014 | 19:54
Pavić: Podrška DNS-a novom rukovodstvu

"Čvrsto stojimo iza Daliborke Kerezović, kadra DNS-a i direktora ŠG `Vrbanja` u Kotor Varošu i njenih saradnika koji su, svjesni ogromnih problema u tom preduzeću, za veoma kratko vrijeme uspjeli da naprave pozitivne pomake", rekao je Pavić nakon razgovora sa rukovodstvom ovog šumskog gazdinstva.

On je istakao da pojedinim lokalnim lobijima nije u interesu da se rad ŠG "Vrbanja" uskladi sa važećim zakonskim rješenjima, dodajući da su svi njihovi pokušaji da zaustave proces sređivanja stanja u ovom gazdinstvu osuđeni na propast.

"Stanje u toj firmi uskoro će biti stabilizovano, jer je to u interesu radnika, ali i cijele lokalne zajednice. Naši kadrovi imaju obavezu da ŠG `Vrbanja` dovedu u krug uspješnih i samoodrživih preduzeća i uvjeren sam da će novo rukovodstvo uspjeti ovo gazdinstvo da pozicionira među uspješnijim u Republici Srpskoj", naglasio je Pavić.

Govoreći o političkom revanšizmu prema kadrovima DNS-a u kotorvaroškoj opštinskoj upravi nakon smjene direktora ŠG "Vrbanja" Mladena Trivunovića, koji je član SDS-a, Pavić je rekao da će smijenjeni kadrovi DNS-a uskoro biti vraćeni na svoje pozicije i da stranka vodi računa o svojim ljudima koji rade dosljedno i odgovorno.

"Revanšizam prema kadrovima DNS-a samo pokazuje koliko je pojedinim lokalnim moćnicima i interesnim grupama u Kotor Varošu bilo stalo do kontrole nad ŠG `Vrbanja`. Ta firma je sada u sigurnim rukama, a radnici, izvođači radova i kupci već imaju priliku da se uvjere u to", zaključio je Pavić.


Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

ŠTETA

01.08.2014 18:02

ŠTETA JE ŠTO JE PAVIĆ ODUSTAO OD KANDIDATURE ZA MJESTO U PREDSJEDNIŠTVU BIH.

ODGOVORITE
Name

Rade

01.08.2014 18:12

Ljudi, u tom ŠG u Kotor Varošu je vladao kriminal kao na Siciliji. Samo mogu da poželim sreću Pavićevim ljudima da tom kriminalu stanu na put!

ODGOVORITE
Name

macaku cizmama

01.08.2014 19:04

Ovaj Pavić je odavno za rashodovati.

ODGOVORITE
Name

jovan

01.08.2014 19:58

Kako ce se boriti protiv kriminala oni koji su ga cinili u putevima, u zeljeznici i gdje je god bio kadar DNS-a. I pritom podrzavali 9 godina SNSD koji je unistio i pokrao svako preduzece kojim su upravljali. Ista je to bagra. sve ce se to raspasti cim odu u opoziciju. Nema tu ideologije ni politike samo licni interesi. I da ne zaboravim Pavic je pravosnazno presudjivan za krivicna djela dok je bio ministar a sta ce se tek naci kad prestane bitti gradonacelnik.

ODGOVORITE
Name

maja v 01.08.2014

01.08.2014 20:19

za vrlo kratko vrijeme je uspjela sigurno sebi napraviti vilu od 200 kvadrati i ko zna šta još ista je kao Baja i pošteni stenjavi Pavić

ODGOVORITE
Name

Oko sokolovo

01.08.2014 21:33

Naš dobri pošteni udbaš i njegova prćija od stranke trče počasni krug. Željeznice, putevi, autoputevi, aerodromi, pošte, i sve ostalo...razvaljeno i upropašteno...stotine miliona opranih para iz budžeta...ali on nije ništa znao o svemu tome...nije mu to struka... imaju organi...on je samo naš dobri pošteni udbaš...bavi se čovjek politikom..mora se i time neko baviti...inače on ne bi

ODGOVORITE
Name

B.Luka

02.08.2014 07:14

Podrska DNS-u!!!

ODGOVORITE
Name

mafijaši

02.08.2014 10:01

Alo B.Luka, zar dati podršku gradjevinskoj mafiji!

ODGOVORITE
Name

ĐURĐA I M

04.08.2014 14:41

PAVIĆ JE NAJVEĆI LOPOV.

ODGOVORITE