Погинули супружници Ваљевац из Градачца

У саобраћајној несрећи која се догодила ноћас на магистралном путу Брчко – Лончари у насељу Крепшић, живот су изгубили супружници Ваљевац из Градачца, Фатима (57) и Џевад (60), потврђено је у Полицији дистрикта. 

Република Српска 30.07.2014 | 20:43
Погинули супружници Ваљевац из Градачца

Дојаву о возилу у ријеци Тињи испод моста у насељу Крепшић код Брчког, полиција је добила јутрос нешто прије шест часова од спортских риболоваца и одмах, заједно с припадницима професионалне ватрогасне јединице изашла на лице мјеста,  рекао је на мјесту трагедије командир СП дистрикта Кенад Бајрић.         

О узроцима несреће Бајрић није могао ништа рећи, али је на лицу мјеста видљиво да је возило „Форд – фокус“ којим је управљао Џевад Ваљевац, у Тињу слетило с магистралног пута без трагова кочења однијевши при томе два комада жељезне ограде моста.         

Супружници Ваљевац су се, незванично сазнајемо, враћали из посјете пријатељима у Бијељини, а након извлачења возила из корита ријеке тијела су превезена у брчански Здравствени центар гдје ће, речено је у Полицији, током дана обдукција дати више свјетла на околности ове трагедије.  

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар