Poginuli supružnici Valjevac iz Gradačca

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas na magistralnom putu Brčko – Lončari u naselju Krepšić, život su izgubili supružnici Valjevac iz Gradačca, Fatima (57) i Dževad (60), potvrđeno je u Policiji distrikta. 

Republika Srpska 30.07.2014 | 20:43
Poginuli supružnici Valjevac iz Gradačca

Dojavu o vozilu u rijeci Tinji ispod mosta u naselju Krepšić kod Brčkog, policija je dobila jutros nešto prije šest časova od sportskih ribolovaca i odmah, zajedno s pripadnicima profesionalne vatrogasne jedinice izašla na lice mjesta,  rekao je na mjestu tragedije komandir SP distrikta Kenad Bajrić.         

O uzrocima nesreće Bajrić nije mogao ništa reći, ali je na licu mjesta vidljivo da je vozilo „Ford – fokus“ kojim je upravljao Dževad Valjevac, u Tinju sletilo s magistralnog puta bez tragova kočenja odnijevši pri tome dva komada željezne ograde mosta.         

Supružnici Valjevac su se, nezvanično saznajemo, vraćali iz posjete prijateljima u Bijeljini, a nakon izvlačenja vozila iz korita rijeke tijela su prevezena u brčanski Zdravstveni centar gdje će, rečeno je u Policiji, tokom dana obdukcija dati više svjetla na okolnosti ove tragedije.  

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar