ЛШ: Партизан жели реванш Лудогорецу

Фудбалери Партизана од 20 часова играју у Разграду против Лудогореца први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Фудбал 30.07.2014 | 17:05
ЛШ: Партизан жели реванш Лудогорецу

Партизан је једини преостали представник Србије у европским такмичењима, а евентуалним тријумфом направио би велики корак ка пласману у завршно, четврто коло квалификација.

Вицешампион Србије је поново имао проблема у поласку, пошто им је лет из Београда за Разград каснио нешто више од сат времена.

Међутим, по слетању у Бугарску играчи су истакли да су спремни за предстојећи меч и да желе победу и пролаз у наредну фазу.

"Очекујемо дуел са јаким противником, веома квалитетним тимом. Спремали смо се напорно за ово, желимо победу", истакао је Андрија Живковић.

Слично размишља и везни играч Дарко Брашанац, који истиче ментални приступ мечу.

"Наравно да очекујемо тешку утакмицу, али смо спремни. Добро смо радили претходних седам дана, упознати смо са игром и квалитетом Лудогореца. Биће тешко, али смо мотивисани", рекао је Брашанац.

Нешто умеренији био је тренер ’црно-белих’ Марко Николић, који је навео да у овом двомечу нема изразитог фаворита.

"Шансе су 50:50 пред први меч, одлучиће мали детаљ. Имамо неколико искусних играча из прошле сезоне. Поштујемо Лудогорец", опрезан је Николић.

Николићу недостаје Данило Пантић, док његов колега Стојчо Стојев, који му је одговорио на причу о богатству, не може да рачуна на петорицу првотимаца, махом из одбране.

Због тога и бивши играч Лудогореца Немања Милосављевић, везни играч софијског ЦСКА, сматра да Партизан има добре шансе, те да мора бити агресиван јер су Бугари лоши када су под притиском.

Лудогорец је прошле сезоне елиминисао Партизан у истој рунди квалификација за Лигу шампиона дуплом победом, па Стојчев сматра да ривал жели реванш.

"Нормално је да ће утакмице да се разликују у односу на прошлу сезону, Партизан има доста нових играча. Али то је добар тим, тактички одличан, који веома добро стоји у пољу. Биће ово озбиљан дуел", рекао је тренер Лудогореца.

Лудогорец и Партизан играју у среду од 20 часова на Лудогорец Арени у Разграду капацитета 6.000 места.

Коментари / 0

Оставите коментар