LŠ: Partizan želi revanš Ludogorecu

Fudbaleri Partizana od 20 časova igraju u Razgradu protiv Ludogoreca prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbal 30.07.2014 | 17:05
LŠ: Partizan želi revanš Ludogorecu

Partizan je jedini preostali predstavnik Srbije u evropskim takmičenjima, a eventualnim trijumfom napravio bi veliki korak ka plasmanu u završno, četvrto kolo kvalifikacija.

Vicešampion Srbije je ponovo imao problema u polasku, pošto im je let iz Beograda za Razgrad kasnio nešto više od sat vremena.

Međutim, po sletanju u Bugarsku igrači su istakli da su spremni za predstojeći meč i da žele pobedu i prolaz u narednu fazu.

"Očekujemo duel sa jakim protivnikom, veoma kvalitetnim timom. Spremali smo se naporno za ovo, želimo pobedu", istakao je Andrija Živković.

Slično razmišlja i vezni igrač Darko Brašanac, koji ističe mentalni pristup meču.

"Naravno da očekujemo tešku utakmicu, ali smo spremni. Dobro smo radili prethodnih sedam dana, upoznati smo sa igrom i kvalitetom Ludogoreca. Biće teško, ali smo motivisani", rekao je Brašanac.

Nešto umereniji bio je trener ’crno-belih’ Marko Nikolić, koji je naveo da u ovom dvomeču nema izrazitog favorita.

"Šanse su 50:50 pred prvi meč, odlučiće mali detalj. Imamo nekoliko iskusnih igrača iz prošle sezone. Poštujemo Ludogorec", oprezan je Nikolić.

Nikoliću nedostaje Danilo Pantić, dok njegov kolega Stojčo Stojev, koji mu je odgovorio na priču o bogatstvu, ne može da računa na petoricu prvotimaca, mahom iz odbrane.

Zbog toga i bivši igrač Ludogoreca Nemanja Milosavljević, vezni igrač sofijskog CSKA, smatra da Partizan ima dobre šanse, te da mora biti agresivan jer su Bugari loši kada su pod pritiskom.

Ludogorec je prošle sezone eliminisao Partizan u istoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona duplom pobedom, pa Stojčev smatra da rival želi revanš.

"Normalno je da će utakmice da se razlikuju u odnosu na prošlu sezonu, Partizan ima dosta novih igrača. Ali to je dobar tim, taktički odličan, koji veoma dobro stoji u polju. Biće ovo ozbiljan duel", rekao je trener Ludogoreca.

Ludogorec i Partizan igraju u sredu od 20 časova na Ludogorec Areni u Razgradu kapaciteta 6.000 mesta.

Komentari / 0

Ostavite komentar