Делач: Бане и Немања су 'моја браћа'!

Хрват из Челсија Матеј Делач рекао је да се у екипи лондонских "плаваца" највише дружи са репрезентативцима Србије Браниславом Ивановићем и Немањом Матићем.

Фудбал 30.07.2014 | 13:50
Делач: Бане и Немања су 'моја браћа'!

Талентовани 22-годишњи чувар мреже дебитовао је за Челси у недељу против Олимпије у Љубљани (2:1), иако је лондонском клубу приступио још 2010.

"Мурињо ми је најавио да ћу бранити, али искрено нисам очекивао да ћу добити шансу. Ових 45 минута против Олимпије заувек ћу памтити, било је лепо на званичној утакмици обући дрес Челсија", рекао је Делач.

Он је навео да је фантастична ствар бранити на тренинзима ударце Дијега Косте, Дидијеа Дрогбе, Фернанда Тореса и осталих звезда, а да се у свлачионици углавном дружи са Ивановићем и Матићем.

"Ивановић и Матић су ми као старија браћа, а саветима ми помаже и Петр Чех", казао је Делач, који је период од јула до децембра прошле године провео на позајмици у новосадској Војводини.

Хрватски голман је на позајмицу бранио још за Витесе, Чешке Будјејовице, Гимараеш и Сарајево, а с обзиром да у Челсију има конкуренцију у Петру Чеху и Тибу Куртои готово је извесно да ће бити прослеђен на ново "каљење".

Коментари / 0

Оставите коментар