Delač: Bane i Nemanja su 'moja braća'!

Hrvat iz Čelsija Matej Delač rekao je da se u ekipi londonskih "plavaca" najviše druži sa reprezentativcima Srbije Branislavom Ivanovićem i Nemanjom Matićem.

Fudbal 30.07.2014 | 13:50
Delač: Bane i Nemanja su 'moja braća'!

Talentovani 22-godišnji čuvar mreže debitovao je za Čelsi u nedelju protiv Olimpije u Ljubljani (2:1), iako je londonskom klubu pristupio još 2010.

"Murinjo mi je najavio da ću braniti, ali iskreno nisam očekivao da ću dobiti šansu. Ovih 45 minuta protiv Olimpije zauvek ću pamtiti, bilo je lepo na zvaničnoj utakmici obući dres Čelsija", rekao je Delač.

On je naveo da je fantastična stvar braniti na treninzima udarce Dijega Koste, Didijea Drogbe, Fernanda Toresa i ostalih zvezda, a da se u svlačionici uglavnom druži sa Ivanovićem i Matićem.

"Ivanović i Matić su mi kao starija braća, a savetima mi pomaže i Petr Čeh", kazao je Delač, koji je period od jula do decembra prošle godine proveo na pozajmici u novosadskoj Vojvodini.

Hrvatski golman je na pozajmicu branio još za Vitese, Češke Budjejovice, Gimaraeš i Sarajevo, a s obzirom da u Čelsiju ima konkurenciju u Petru Čehu i Tibu Kurtoi gotovo je izvesno da će biti prosleđen na novo "kaljenje".

Komentari / 0

Ostavite komentar