Катаи близу доласка у Звезду

Следе разговори са играчем, каже Звездан Терзић, први човек црвено-белих.

Фудбал 29.07.2014 | 16:20
Катаи близу доласка у Звезду

Нејц Печник се вратио, Дејан Келхар би данас требало да реши свој статус, а Звезда би могло да добије још једно појачање, и то у лику Александра Катаија, некада велике наде новосадске Војводине.

Како каже први човек шампиона Србије Звездан Терзић, клуб се договорио с Олимпијакосом о позајмици 23-годишњег везисте, који је прошлу сезону провео у Платанијасу и, према извештајима из Грчке, био веома добар.

"Постигли смо договор с Олимпијакосом о позајмици Катаија. Али сада предстоје разговори са играчем. Ту може да буде проблема, видећемо", рекао је Терзић:
"Додао бих и да не бисмо улазили у причу око позајмице да немамо право откупа. Овако, ако Катаи дође на позајмицу, имаћемо рок до 15. маја да се изјаснимо о евентуалном откупу уговора, а цена је дефинисана с Олимпијакосом. Међутим, када смо разговарали са њим пре 15 дана нисам стекао утисак да му је приоритет долазак у Звезду. Сматрао је да ће се наметнути тренеру у Атини... Пре сат времена смо добили његов нови гршки број, па ћемо ступити у контакт и видети каква су му сада размишљања."

Коментари / 0

Оставите коментар