Katai blizu dolaska u Zvezdu

Slede razgovori sa igračem, kaže Zvezdan Terzić, prvi čovek crveno-belih.

Fudbal 29.07.2014 | 16:20
Katai blizu dolaska u Zvezdu

Nejc Pečnik se vratio, Dejan Kelhar bi danas trebalo da reši svoj status, a Zvezda bi moglo da dobije još jedno pojačanje, i to u liku Aleksandra Kataija, nekada velike nade novosadske Vojvodine.

Kako kaže prvi čovek šampiona Srbije Zvezdan Terzić, klub se dogovorio s Olimpijakosom o pozajmici 23-godišnjeg veziste, koji je prošlu sezonu proveo u Platanijasu i, prema izveštajima iz Grčke, bio veoma dobar.

"Postigli smo dogovor s Olimpijakosom o pozajmici Kataija. Ali sada predstoje razgovori sa igračem. Tu može da bude problema, videćemo", rekao je Terzić:
"Dodao bih i da ne bismo ulazili u priču oko pozajmice da nemamo pravo otkupa. Ovako, ako Katai dođe na pozajmicu, imaćemo rok do 15. maja da se izjasnimo o eventualnom otkupu ugovora, a cena je definisana s Olimpijakosom. Međutim, kada smo razgovarali sa njim pre 15 dana nisam stekao utisak da mu je prioritet dolazak u Zvezdu. Smatrao je da će se nametnuti treneru u Atini... Pre sat vremena smo dobili njegov novi grški broj, pa ćemo stupiti u kontakt i videti kakva su mu sada razmišljanja."

Komentari / 0

Ostavite komentar