Ројс одбио нови уговор и иде!

Како преноси Билд, Марко Ројс одбио је да продужи уговор са Борусијом из Дортмунда, а према речима његовог агента налази се на мети неколико великих клубова.

Фудбал 29.07.2014 | 13:20
Ројс одбио нови уговор и иде!

Репрезентативац Немачке, који је због повреде пропустио Мундијал у Бразилу, има уговор до 2017. године са тимом са "Сигнал Идуна Парка", с тим да му се наредног лета активира клаузула – по којој може да напусти клуб за 35 милиона евра

Челници тима из области Рур, на челу са тренером Јиргеном Клопом, желе по сваку цену да задрже сјајног крилног нападача, али је 25-годишњи Немац одбио 'јачи' уговор, уз укидање поменуте клаузуле.

"Марко би био велико појачање са било који велики европски тим, тако да је потпуно нормално да се налази на листи жеља неколико клубова. Ипак, његов примарни циљ је да се што пре потпуно опорави и спреман дочека повратак на терен. Све остало је небитно у овом тренутку", рекао је Дирк Хебел, Ројсов агент, за Билд.

Брже боље, огласио се спортски директор Бајерна Карл-Хајнц Румениге рекавши да ће БВБ имати тежак посао да задржи Ројса.

"Мислим да им никако неће бити лако. Његова клаузула не представља проблем за највеће клубове, а и сам играч има велике амбиције и велика очекивања", кратко је рекао Румениге.

Бајерн је пред почетак прошле сезоне искористио исту опцију, и за 37 милиона евра довео Марија Гецеа, док је ове сезоне у клуб, такође из Борусије, стигао и Роберт Левандовски као слободан играч.

Коментари / 0

Оставите коментар