Rojs odbio novi ugovor i ide!

Kako prenosi Bild, Marko Rojs odbio je da produži ugovor sa Borusijom iz Dortmunda, a prema rečima njegovog agenta nalazi se na meti nekoliko velikih klubova.

Fudbal 29.07.2014 | 13:20
Rojs odbio novi ugovor i ide!

Reprezentativac Nemačke, koji je zbog povrede propustio Mundijal u Brazilu, ima ugovor do 2017. godine sa timom sa "Signal Iduna Parka", s tim da mu se narednog leta aktivira klauzula – po kojoj može da napusti klub za 35 miliona evra

Čelnici tima iz oblasti Rur, na čelu sa trenerom Jirgenom Klopom, žele po svaku cenu da zadrže sjajnog krilnog napadača, ali je 25-godišnji Nemac odbio 'jači' ugovor, uz ukidanje pomenute klauzule.

"Marko bi bio veliko pojačanje sa bilo koji veliki evropski tim, tako da je potpuno normalno da se nalazi na listi želja nekoliko klubova. Ipak, njegov primarni cilj je da se što pre potpuno oporavi i spreman dočeka povratak na teren. Sve ostalo je nebitno u ovom trenutku", rekao je Dirk Hebel, Rojsov agent, za Bild.

Brže bolje, oglasio se sportski direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekavši da će BVB imati težak posao da zadrži Rojsa.

"Mislim da im nikako neće biti lako. Njegova klauzula ne predstavlja problem za najveće klubove, a i sam igrač ima velike ambicije i velika očekivanja", kratko je rekao Rumenige.

Bajern je pred početak prošle sezone iskoristio istu opciju, i za 37 miliona evra doveo Marija Gecea, dok je ove sezone u klub, takođe iz Borusije, stigao i Robert Levandovski kao slobodan igrač.

Komentari / 0

Ostavite komentar