"Клинтона злостављала мајка"

Новинарка Лусинда Френкс, која је интервјуисала супругу бившег председника САД годину дана након скандала са Моником Левински, у новим мемоарима изности тајне породице Клинтон.

Свијет 26.07.2014 | 14:50
"Клинтона злостављала мајка"

У магазину “Ток” је 1999. године објављен само део интервјуа, а остатак је Лусинда одлучила да обелодани тек сада, цитирајући Хилари Клинтон.

"Билова мајка је била удата за његовог очуха Роџера Клинтона, алкохоличара који је тукао. Касније је и сама постала насилна. Када вам мајка уради оно што је Вирџинија урадила Билу, то вас обележи за сва времена", изјавила је Хилари новинарки.

Бивша америчка државна секретарка истакла је да су трауме из детињства криве за то што је њен супруг био неверан. "Ако сте у младости изложени злостављању, читавог живота ћете наклоност родитеља тражити на погрешном месту", каже Хилари.

Бил је наводно патио због турбулентног односа своје мајке и баке. Вирџинија Кели се стално свађала са својом мајком која је бринула о Билу када је имао само четири године, преноси "Блиц".

"Између његове мајке и баке је постојао ужасан конфликт. Психолог ми је рекао да је једном приликом рекао да је за дечака најгоре да буде између две завађене жене јер ће безуспешно покушавати да угоди обема", објаснила је Хилари новинарки.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

васо

26.07.2014 12:41

Видели смо ми јос 1999 да он није нормалан и да му несто фали а сад нам је јасно и ста.Јер неко ко мозе да убија децу по Србији оцигледно је да није нормалан сад нам је јасно засто је цовек психицки поремецен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

26.07.2014 12:54

Јел то оправдање сто је он злостављао цјели свјет ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

26.07.2014 13:11

Какви лудаци управљају земаљском куглом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кирк даглас

26.07.2014 14:42

И оваквом психопати дати дрзавне функције да руководи војском полицијом обавјестајним ресором јадна нам и кукава мајка.Но и код нас ниста није боље само драги бог нас мозе спасити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОТИЧНИ

26.07.2014 15:33

Ако га је мајка злостављала, дали је он морао бити окрутан према сувереној ДРЖАВИ Србији и Црној Гори-чланици УН, да убија недужну дјецу, људе, да разара из ваздуха имовину која се стварала 5 деценија. Стићи ће га Божја казна као и Америчку диктаторску администрацију. Који је то монструм, када је могао мимо одлуке УН да са својим послушницима из цијелог свијета ( 19 земаља )да бомардује суверену земљу, и да јој отму дио територије, која је вјековима колијевка СРБИЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниња

26.07.2014 16:21

Док Америка нема кризе нема ни Еуропа а клинтон док је био пресједник економија је била најбоља . Никад оно вријеме неће више доћи . А ми што смо се осиромашили то је наш проблем сами смо себи непријатељи били И данас нам не паше

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

26.07.2014 21:35

Задњих бар 5 предсједника САДа су ужас. Дно дна. Упоредите их са следећим именима: Георге Wасхингтон, Франклин Д Роосевелт, Абрахам Линколн, Тхеодоре Роосевелт, Харрy С Труманн, Дwигхт Еисенхоwер, Тхомасс Јефферсон. Изгеда да и та заједница у задњих 30 година има баш великих проблема. Билл Цлинтон је убједљиво најгори предсједник САДа икада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

27.07.2014 11:01

Оно што они раде по свијету могу само монструми.

ОДГОВОРИТЕ