Прве милионе зарадили као дјеца

Како би било лијепо да више никада не морамо бринути за финансије и да имамо толико новца да не знамо како да га потрошимо.

Свијет 25.07.2014 | 21:58
Прве милионе зарадили као дјеца

Сви смо чули за познате холивудске звијезде, музичаре, бизнисмене, а ово је листа најпознатијих младих богаташа на свијету. Многи од њих прославили су се и зарадили прве милионе још као дјеца. На на њиховим банковним рачунима су износи од којих се обичним смртницима врти у глави.

Најпознатији млади богаташи већ сада имају толико новца да више никада ниша не морају радити.

1. Индија Роуз Џејмс: На првом мјесту је богата насљедница, унука мултимилионера који је њој и сестри оставио богатство процијењено на 120 милиона долара. Индија Роуз Џејмс, која има 22 године, међу ријетким је младим богаташима на овој листи који нису из свијета шоу-бизниса.

2. Џастин Бибер: Канадски пјевач Џастин Бибер често је спомињан као један од најбогатијих тинејџера на свијету. Иако има само 20 година, његово је богатство процијењено на 110 милиона долара.

3. Ник Д'Алојзио: Иако његово име није толико познато, богатство Ника Д'Алојзија процјењује се на 20 милиона долара. Он је зарадио своје прве милионе са само 18 година осмишљавајући апликације за паметне телефоне.

4. Дакота Фанинг: Ова 19-годишњакиња често је на листама најбогатијих тинејџера захваљујући богатству које, како се процјењује, износи 16 милиона долара. Дакота Фанинг је започела каријеру са само пет година.

5. Ебигејл Бреслин: Има тек 18 година, али Ебигејл Бреслин је једна од најперспективнијих младих глумица у Холивуду. На њеном банковном рачуну налази се 12 милиона долара, а била је међу најмлађим глумицама које су биле номиноване за награду "Осцар".

6. Ангус Ти Џонс: Млади глумац Ангус Ти Џонс добро је познат љубитељима серије "Два и по мушкарца" као Џејк Хапер, а са само 19 година згрнуо је импресивно богатство процијењено на 12 милиона долара. Он је са 10 година већ је имао озбиљне ангажмане у шоу-бизнису.

7. Џејден Смит: Син глумачког пара Вила Смита и Џејд Пинкет-Смит са 16 година већ је успио зарадити пет милиона долара. Глуми од своје пете године.

8. Вилоу Смит: Млађа кћерка Вила Смита и Џејд Пинкет-Смитх, 13-годишња Вилоу, једна је од најбогатијих тинејџерки на свијету. Свестрана глумица и пјевачица осебујног модног стила "тешка" је око четири милиона долара.

9. Клои Грејс Морец: Талентована америчка глумица Клои Грејс Морец са само 17 година зарадила је четири милиона долара. Видјели смо је у бројним одличним филмовима попут "Кицк-Асс", "Царрие", "Хуго" и "Дарк Схадоwс".

10. Ел Фанинг: Млађа сестра Дакоте Фанинг има тек 16 година, али већ се може похвалити са два-три милиона долара на свом рачуну. Филмољупце је одушевила улогама Клео у филму "Сомеwхере" и Ружице у филму "Грдана".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

333

26.07.2014 04:59

Нек додју код нас и покусају зарадити те силне милионе.

ОДГОВОРИТЕ