Prve milione zaradili kao djeca

Kako bi bilo lijepo da više nikada ne moramo brinuti za finansije i da imamo toliko novca da ne znamo kako da ga potrošimo.

Svijet 25.07.2014 | 21:58
Prve milione zaradili kao djeca

Svi smo čuli za poznate holivudske zvijezde, muzičare, biznismene, a ovo je lista najpoznatijih mladih bogataša na svijetu. Mnogi od njih proslavili su se i zaradili prve milione još kao djeca. Na na njihovim bankovnim računima su iznosi od kojih se običnim smrtnicima vrti u glavi.

Najpoznatiji mladi bogataši već sada imaju toliko novca da više nikada niša ne moraju raditi.

1. Indija Rouz Džejms: Na prvom mjestu je bogata nasljednica, unuka multimilionera koji je njoj i sestri ostavio bogatstvo procijenjeno na 120 miliona dolara. Indija Rouz Džejms, koja ima 22 godine, među rijetkim je mladim bogatašima na ovoj listi koji nisu iz svijeta šou-biznisa.

2. Džastin Biber: Kanadski pjevač Džastin Biber često je spominjan kao jedan od najbogatijih tinejdžera na svijetu. Iako ima samo 20 godina, njegovo je bogatstvo procijenjeno na 110 miliona dolara.

3. Nik D'Alojzio: Iako njegovo ime nije toliko poznato, bogatstvo Nika D'Alojzija procjenjuje se na 20 miliona dolara. On je zaradio svoje prve milione sa samo 18 godina osmišljavajući aplikacije za pametne telefone.

4. Dakota Faning: Ova 19-godišnjakinja često je na listama najbogatijih tinejdžera zahvaljujući bogatstvu koje, kako se procjenjuje, iznosi 16 miliona dolara. Dakota Faning je započela karijeru sa samo pet godina.

5. Ebigejl Breslin: Ima tek 18 godina, ali Ebigejl Breslin je jedna od najperspektivnijih mladih glumica u Holivudu. Na njenom bankovnom računu nalazi se 12 miliona dolara, a bila je među najmlađim glumicama koje su bile nominovane za nagradu "Oscar".

6. Angus Ti Džons: Mladi glumac Angus Ti Džons dobro je poznat ljubiteljima serije "Dva i po muškarca" kao Džejk Haper, a sa samo 19 godina zgrnuo je impresivno bogatstvo procijenjeno na 12 miliona dolara. On je sa 10 godina već je imao ozbiljne angažmane u šou-biznisu.

7. Džejden Smit: Sin glumačkog para Vila Smita i Džejd Pinket-Smit sa 16 godina već je uspio zaraditi pet miliona dolara. Glumi od svoje pete godine.

8. Vilou Smit: Mlađa kćerka Vila Smita i Džejd Pinket-Smith, 13-godišnja Vilou, jedna je od najbogatijih tinejdžerki na svijetu. Svestrana glumica i pjevačica osebujnog modnog stila "teška" je oko četiri miliona dolara.

9. Kloi Grejs Morec: Talentovana američka glumica Kloi Grejs Morec sa samo 17 godina zaradila je četiri miliona dolara. Vidjeli smo je u brojnim odličnim filmovima poput "Kick-Ass", "Carrie", "Hugo" i "Dark Shadows".

10. El Faning: Mlađa sestra Dakote Faning ima tek 16 godina, ali već se može pohvaliti sa dva-tri miliona dolara na svom računu. Filmoljupce je oduševila ulogama Kleo u filmu "Somewhere" i Ružice u filmu "Grdana".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

333

26.07.2014 04:59

Nek dodju kod nas i pokusaju zaraditi te silne milione.

ODGOVORITE