"Шта нас мучи кад је први пут"

Шта се најчешће дешава у глави мушкарца приликом првог вођења љубави у новој вези. Није нам лако.

Занимљивости 22.07.2014 | 15:18
"Шта нас мучи кад је први пут"

Шмекерско понашање и самоувереност са муваторског шанка неретко се тамо малко истроше, а по мислима се мотају разне ствари.

ПРЕРАНА ЕЈАКУЛАЦИЈА

Приликом првог сексуалног "упознавања" са новом девојком, мушкарац има поприличну фрку од преране ејакулације. Тај страх настао је још у школским клупама, док је са другарима размењивао непроверена сазнања о сексу, листајући излизане странице еротских магазина, пише цосмополитан.рс. Лако се препознаје: згрчена фаца и склопљени капци, док свим силама покушава да скрене мисли са девојке на сећање када му је омиљени тим пук’о са 5:0, јер тада сигурно опада "расположење". А можда је боље не мислити о томе...

ДА ЛИ ФОЛИРА ОРГАЗАМ?

Док у спутавању свог оргазма нешто и може да учини, мушкарац зна да до женског мора да пређе седам мора и седам гора. Јер, сви пишу о некаквој глуми оргазма и о томе како доста жена има проблема да га доживи. Како онда и да не сумња у њено убрзано дахтање? И ту је лек мислити што мање - у сваком случају ви ћете бити задовољени.

КАКАВ ЈЕ МОЈ ОРАЛНИ СЕКС?

Срећом, техника оралног секса није једначина са три непознате. Као мали сте сигурно знали да и од обичне гранчице направите фантастичну играчку - мач, чаробни штапић, змију, пушку... Зато, машту на вољу и пратите њене реакције - лако ћете препознати шта јој одговара и наставите у истом стилу.

ДА ЛИ ЈОЈ СЕ СВИЂА МОЈ ОБЛИК "ДОЛЕ"?

Независно од секса, мушкарац очекује потврду да се физички допада жени. Цео. Јер, такав је, какав је. Ништа не може да промени. Ово је иначе рискантно поље за било какву духовитост. Када се ради о мушком "поносу", жена баш и нема много простора за духовитост. Али не брините, у вашем окружењу не живе све сами Бред Питови!

НИСАМ ДОВОЉНО ВЕЛИКИ ЗА ЊУ

Вечита дилема, која ће, како сад изгледа, трајати и када се 3054. године секс буде водио у неким капсулама, без додира. Мушкарцима је то веома битно. Чак ако има и натпросечну величину. Јер, она износи 15-16 центиметара. Само треба схватити да није битна "палица", већ магија у њој и вама.

А КАДА ПУКНЕ КОНДОМ?

Од свих "тешких" размишљања током секса највећи стрес мушкарца је вероватно претња од пуцања кондома. Сама прича о пуцању не би била проблематична (има још кондома на сточићу поред) да није мушке пропратне мисли: "А шта ако затрудни?" Е ако затрудни то значи да ћете добити мало, симпатично и весело "дериште" које ће вас радовати.

Дакле, у сваком случају не можете да погрешите. Јер, секс је као вожња бициклом - не може да се заборави, већ само може да се научи техника слалома на једном точку!

Коментари / 0

Оставите коментар