"Šta nas muči kad je prvi put"

Šta se najčešće dešava u glavi muškarca prilikom prvog vođenja ljubavi u novoj vezi. Nije nam lako.

Zanimljivosti 22.07.2014 | 15:18
"Šta nas muči kad je prvi put"

Šmekersko ponašanje i samouverenost sa muvatorskog šanka neretko se tamo malko istroše, a po mislima se motaju razne stvari.

PRERANA EJAKULACIJA

Prilikom prvog seksualnog "upoznavanja" sa novom devojkom, muškarac ima popriličnu frku od prerane ejakulacije. Taj strah nastao je još u školskim klupama, dok je sa drugarima razmenjivao neproverena saznanja o seksu, listajući izlizane stranice erotskih magazina, piše cosmopolitan.rs. Lako se prepoznaje: zgrčena faca i sklopljeni kapci, dok svim silama pokušava da skrene misli sa devojke na sećanje kada mu je omiljeni tim puk’o sa 5:0, jer tada sigurno opada "raspoloženje". A možda je bolje ne misliti o tome...

DA LI FOLIRA ORGAZAM?

Dok u sputavanju svog orgazma nešto i može da učini, muškarac zna da do ženskog mora da pređe sedam mora i sedam gora. Jer, svi pišu o nekakvoj glumi orgazma i o tome kako dosta žena ima problema da ga doživi. Kako onda i da ne sumnja u njeno ubrzano dahtanje? I tu je lek misliti što manje - u svakom slučaju vi ćete biti zadovoljeni.

KAKAV JE MOJ ORALNI SEKS?

Srećom, tehnika oralnog seksa nije jednačina sa tri nepoznate. Kao mali ste sigurno znali da i od obične grančice napravite fantastičnu igračku - mač, čarobni štapić, zmiju, pušku... Zato, maštu na volju i pratite njene reakcije - lako ćete prepoznati šta joj odgovara i nastavite u istom stilu.

DA LI JOJ SE SVIĐA MOJ OBLIK "DOLE"?

Nezavisno od seksa, muškarac očekuje potvrdu da se fizički dopada ženi. Ceo. Jer, takav je, kakav je. Ništa ne može da promeni. Ovo je inače riskantno polje za bilo kakvu duhovitost. Kada se radi o muškom "ponosu", žena baš i nema mnogo prostora za duhovitost. Ali ne brinite, u vašem okruženju ne žive sve sami Bred Pitovi!

NISAM DOVOLJNO VELIKI ZA NJU

Večita dilema, koja će, kako sad izgleda, trajati i kada se 3054. godine seks bude vodio u nekim kapsulama, bez dodira. Muškarcima je to veoma bitno. Čak ako ima i natprosečnu veličinu. Jer, ona iznosi 15-16 centimetara. Samo treba shvatiti da nije bitna "palica", već magija u njoj i vama.

A KADA PUKNE KONDOM?

Od svih "teških" razmišljanja tokom seksa najveći stres muškarca je verovatno pretnja od pucanja kondoma. Sama priča o pucanju ne bi bila problematična (ima još kondoma na stočiću pored) da nije muške propratne misli: "A šta ako zatrudni?" E ako zatrudni to znači da ćete dobiti malo, simpatično i veselo "derište" koje će vas radovati.

Dakle, u svakom slučaju ne možete da pogrešite. Jer, seks je kao vožnja biciklom - ne može da se zaboravi, već samo može da se nauči tehnika slaloma na jednom točku!

Komentari / 0

Ostavite komentar