Прекинут ланац шверца марихуане

Криминалистичка полиција ПУ у Панчеву прсекла је канал шверца  марихуане са подручја АП КиМ, а против петоро, од којих су три са подручја КиМ, одређено је полицијско задржавање и поднета кривична пријава Вишем тужилаштву у Панчеву, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Србија 20.07.2014 | 12:36
 Прекинут ланац шверца марихуане

Такође, против једног је поднета кривична пријава.

Полиција је, у насељеном месту Јабука код Панчева, након дужег оперативног рада, пресрела два возила у коме су била по три мушкарца. После тога, извршен је претрес куће у Јабуци, где је у дворишту пронађена марихуана, упакована у пакете од по пола килограма, сакривена у бурад са џибром припремљеном за ракију, саопштила је полиција.

У акцији панчевачке полиције заплењено је око два килограма опојне дроге марихуане, одузета су два путничка возила: "голф 3" и џип "бе-ем-ве икс 5" (БМW X5), један скутер и две ваздушне пушке.

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јака ствар

20.07.2014 11:08

Пистите ви ситне криминалце , народ се мора нецим бавити кад нема обезбиједјен посао. Нек ухвате оне сто су продали своју дрзаву и свој народ ако смију....

ОДГОВОРИТЕ