Prekinut lanac šverca marihuane

Kriminalistička policija PU u Pančevu prsekla je kanal šverca  marihuane sa područja AP KiM, a protiv petoro, od kojih su tri sa područja KiM, određeno je policijsko zadržavanje i podneta krivična prijava Višem tužilaštvu u Pančevu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Srbija 20.07.2014 | 12:36
 Prekinut lanac šverca marihuane

Takođe, protiv jednog je podneta krivična prijava.

Policija je, u naseljenom mestu Jabuka kod Pančeva, nakon dužeg operativnog rada, presrela dva vozila u kome su bila po tri muškarca. Posle toga, izvršen je pretres kuće u Jabuci, gde je u dvorištu pronađena marihuana, upakovana u pakete od po pola kilograma, sakrivena u burad sa džibrom pripremljenom za rakiju, saopštila je policija.

U akciji pančevačke policije zaplenjeno je oko dva kilograma opojne droge marihuane, oduzeta su dva putnička vozila: "golf 3" i džip "be-em-ve iks 5" (BMW X5), jedan skuter i dve vazdušne puške.

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jaka stvar

20.07.2014 11:08

Pistite vi sitne kriminalce , narod se mora necim baviti kad nema obezbijedjen posao. Nek uhvate one sto su prodali svoju drzavu i svoj narod ako smiju....

ODGOVORITE