Цеца пјева у Гучи!

Цеца се вратила са одмора на Кипру, где је уживала у друштву Саше Видића и сестре Лидије. Већ на аеродрому сачекали су је новинари са питањем, да ли ће заиста наступити на овогодишњем сабору трубача.

Србија 18.07.2014 | 14:11
Цеца пјева у Гучи!

- У недељу гостујем у Топ хиллу у Будви па следе: Модрича, Скопље, Гуча и поново Топ хилл. Први пут сам на Сабору трубача наступала пре две године и сада сам поново добила позив. Очекујем да ће и овога пута бити одлично весеље и добро расположење на мом концерту - рекла је кроз осмех фолк дива.

Поред Цеце, на бини у Гучи наступиће и Ана Бекута, која је чак снимила и тематску песму за сабор трубача, па се причало да би то могла бити и нова химна овог фестивала.Светлана Цеца Ражнатовић је летовала у Аја Напи, а све детаље са одмора смо испратилии захваљујући ажурности Саше Видића, који је фотографије свакоднено постављао на друштвене мреже.

Тако нас је почастио сликом Цеце у природном издању, што до сада нисмо имали прилике често да видимо, с обзиром на то да фолк дива и текако води рачуна да не експонира приватни живот.

Извор: Србија Данас

Коментари / 0

Оставите коментар