Ceca pjeva u Guči!

Ceca se vratila sa odmora na Kipru, gde je uživala u društvu Saše Vidića i sestre Lidije. Već na aerodromu sačekali su je novinari sa pitanjem, da li će zaista nastupiti na ovogodišnjem saboru trubača.

Srbija 18.07.2014 | 14:11
Ceca pjeva u Guči!

- U nedelju gostujem u Top hillu u Budvi pa slede: Modriča, Skoplje, Guča i ponovo Top hill. Prvi put sam na Saboru trubača nastupala pre dve godine i sada sam ponovo dobila poziv. Očekujem da će i ovoga puta biti odlično veselje i dobro raspoloženje na mom koncertu - rekla je kroz osmeh folk diva.

Pored Cece, na bini u Guči nastupiće i Ana Bekuta, koja je čak snimila i tematsku pesmu za sabor trubača, pa se pričalo da bi to mogla biti i nova himna ovog festivala.Svetlana Ceca Ražnatović je letovala u Aja Napi, a sve detalje sa odmora smo ispratilii zahvaljujući ažurnosti Saše Vidića, koji je fotografije svakodneno postavljao na društvene mreže.

Tako nas je počastio slikom Cece u prirodnom izdanju, što do sada nismo imali prilike često da vidimo, s obzirom na to da folk diva i tekako vodi računa da ne eksponira privatni život.

Izvor: Srbija Danas

Komentari / 0

Ostavite komentar