Руби покушала да се убије због Берлусконија

Егзотична плесачица открила је да је након скандала патила од депресије и да је хтела да оконча свој живот.

Свијет 18.07.2014 | 08:34
Руби покушала да се убије због Берлусконија

Карима ел Маруг (21) проговорила је за италијански магазин „Диве е Дона“ о „паклу кроз који је прошла“ пошто се прочуло да јој је Берлускони наводно платио за секс док је још била малолетна.

- Када је цела ствар доспела у медије осећала сам се тако усамљено. Покушала сам да се убијем. Завршила сам у болници осећајући да је читав свет против мене и да ме сматрају чудовиштем - рекла је Руби.

Плесачица која пориче гласине да се бавила проституцијом открила је да је улога мајке дала нови смисао њеном животу. Она има ћерку с Луком Рисом, италијанским менаџером ноћних клубова.

- Све се променило када се Софија родила. Она ми је дала снагу да наставим даље - истакла је Руби, која пориче аферу с Берлусконијем.

Њу сумњиче да је примила милионе долара да би ћутала пред судом.

- Силвио је био диван према мени - рекла је током сведочења.

Бивши премијер је више пута истицао да су се у његовој вили одржавале „елегантне вечере“, на којима није било никаквих противзаконитих радњи.

- Вечерали смо за великим округлим столом. Ја сам био у центру пажње, а причали смо о фудбалу и политици. Немам шта да кријем - рекао је он у једном интервјуу.

Међутим, неколико сведока је на суду изјавило да је Берлускони играо „еротичне игрице“ са девојкама које су плесале око шипке и изводиле стриптиз.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радован

18.07.2014 09:28

И шта ту има противзаконито, па стриптиз није законом забрањен а ни посматрање такође?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

18.07.2014 11:33

Берлускони је нормалан па је довео зенске да му играју око стола ,а да је довео педере тада би га прогласили за Бога у ЕУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниња

22.07.2014 07:02

А ко не би имао тако добар живот а лежао на парама нек се упуца одмах

ОДГОВОРИТЕ