Rubi pokušala da se ubije zbog Berluskonija

Egzotična plesačica otkrila je da je nakon skandala patila od depresije i da je htela da okonča svoj život.

Svijet 18.07.2014 | 08:34
Rubi pokušala da se ubije zbog Berluskonija

Karima el Marug (21) progovorila je za italijanski magazin „Dive e Dona“ o „paklu kroz koji je prošla“ pošto se pročulo da joj je Berluskoni navodno platio za seks dok je još bila maloletna.

- Kada je cela stvar dospela u medije osećala sam se tako usamljeno. Pokušala sam da se ubijem. Završila sam u bolnici osećajući da je čitav svet protiv mene i da me smatraju čudovištem - rekla je Rubi.

Plesačica koja poriče glasine da se bavila prostitucijom otkrila je da je uloga majke dala novi smisao njenom životu. Ona ima ćerku s Lukom Risom, italijanskim menadžerom noćnih klubova.

- Sve se promenilo kada se Sofija rodila. Ona mi je dala snagu da nastavim dalje - istakla je Rubi, koja poriče aferu s Berluskonijem.

Nju sumnjiče da je primila milione dolara da bi ćutala pred sudom.

- Silvio je bio divan prema meni - rekla je tokom svedočenja.

Bivši premijer je više puta isticao da su se u njegovoj vili održavale „elegantne večere“, na kojima nije bilo nikakvih protivzakonitih radnji.

- Večerali smo za velikim okruglim stolom. Ja sam bio u centru pažnje, a pričali smo o fudbalu i politici. Nemam šta da krijem - rekao je on u jednom intervjuu.

Međutim, nekoliko svedoka je na sudu izjavilo da je Berluskoni igrao „erotične igrice“ sa devojkama koje su plesale oko šipke i izvodile striptiz.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Radovan

18.07.2014 09:28

I šta tu ima protivzakonito, pa striptiz nije zakonom zabranjen a ni posmatranje takođe?

ODGOVORITE
Name

Md

18.07.2014 11:33

Berluskoni je normalan pa je doveo zenske da mu igraju oko stola ,a da je doveo pedere tada bi ga proglasili za Boga u EU

ODGOVORITE
Name

Ninja

22.07.2014 07:02

A ko ne bi imao tako dobar život a ležao na parama nek se upuca odmah

ODGOVORITE