Реакције Бразилаца на СП

Селектор репрезентације Бразила Луис Фелипе Сколари рекао је да ће одлуку о томе да ли остаје на тој функцији или не донети председник фудбалског савеза.

Фудбал 13.07.2014 | 12:18
Реакције Бразилаца на СП

"Одлука о мојој будућности још није донета. Одлуку о томе да ли остајем или не донеће фудбалски савез. Нећу о томе да разговарам са новинарима", јасан је Сколари.

Бразил је изгубио од Холандије са 3:0 у мечу за треће место на Светском првенству.

"Желим да вас подсетим да је репрезентација на последња три Мундијала завршавала међу четири најбоље екипе. Не могу да седим овде и плачем до краја живота. Рано смо примили гол и одмах је почела борба. Играли смо добро, били смо мање напети и створили добре прилике", рекао је Сколари.

Селесао је први пут поражен у два узастопна званична меча, у својој сто година дугој историји, а, да ствар буде још гора, примили су фрапантних десет погодака за само 180 минута фудбала.

Капитен Бразила Тијаго Силва разочаран је начином на који је Бразил окончао Светско првенство чији је био домаћин.

"Селесао" је доживео два убедљива пораза у полуфиналу и мечу за треће место уз гол разлику 1:10 те завршио као четврти.

"Фрустрирани смо. Сањали смо овај тренутак. Нисмо заслужили овакав крај. Једва сам спавао ових дана због тога. Али нажалост, то је фудбал", рекао је Силва.

Након дебакла од Немачке са 7:1 у полуфиналу, Бразил је у мечу за треће место поражен од Холандије 3:0.

"Ово је велико разочарање. Извињавам се онима који су нас бордили против Немачке и Холандије. На крају су нам звиждали, али то је нормално јер и они имају осећања", рекао је капитен Силва који је због картона пропустио један од најтежих пораза у историји Бразила.

Бразилац Оскар истакао је да је ужасан осећај завршити Светско првенство као што је његов тим.

"Ово је ужасан осећај. Не знам ни шта да кажем. Играли смо добро али није био наш дан. Увек је тешко након што примиш гол у другом минуту. Имали смо шансе али нисмо могли да се вратимо у меч", рекао је Оскар.

Оскар је дао једини поменути гол Бразила у последња два меча, у поразима од Немачке 7:1 у полуфиналу и Холандије са 3:0 у утакмици за треће место.

Коментари / 0

Оставите коментар