Reakcije Brazilaca na SP

Selektor reprezentacije Brazila Luis Felipe Skolari rekao je da će odluku o tome da li ostaje na toj funkciji ili ne doneti predsednik fudbalskog saveza.

Fudbal 13.07.2014 | 12:18
Reakcije Brazilaca na SP

"Odluka o mojoj budućnosti još nije doneta. Odluku o tome da li ostajem ili ne doneće fudbalski savez. Neću o tome da razgovaram sa novinarima", jasan je Skolari.

Brazil je izgubio od Holandije sa 3:0 u meču za treće mesto na Svetskom prvenstvu.

"Želim da vas podsetim da je reprezentacija na poslednja tri Mundijala završavala među četiri najbolje ekipe. Ne mogu da sedim ovde i plačem do kraja života. Rano smo primili gol i odmah je počela borba. Igrali smo dobro, bili smo manje napeti i stvorili dobre prilike", rekao je Skolari.

Selesao je prvi put poražen u dva uzastopna zvanična meča, u svojoj sto godina dugoj istoriji, a, da stvar bude još gora, primili su frapantnih deset pogodaka za samo 180 minuta fudbala.

Kapiten Brazila Tijago Silva razočaran je načinom na koji je Brazil okončao Svetsko prvenstvo čiji je bio domaćin.

"Selesao" je doživeo dva ubedljiva poraza u polufinalu i meču za treće mesto uz gol razliku 1:10 te završio kao četvrti.

"Frustrirani smo. Sanjali smo ovaj trenutak. Nismo zaslužili ovakav kraj. Jedva sam spavao ovih dana zbog toga. Ali nažalost, to je fudbal", rekao je Silva.

Nakon debakla od Nemačke sa 7:1 u polufinalu, Brazil je u meču za treće mesto poražen od Holandije 3:0.

"Ovo je veliko razočaranje. Izvinjavam se onima koji su nas bordili protiv Nemačke i Holandije. Na kraju su nam zviždali, ali to je normalno jer i oni imaju osećanja", rekao je kapiten Silva koji je zbog kartona propustio jedan od najtežih poraza u istoriji Brazila.

Brazilac Oskar istakao je da je užasan osećaj završiti Svetsko prvenstvo kao što je njegov tim.

"Ovo je užasan osećaj. Ne znam ni šta da kažem. Igrali smo dobro ali nije bio naš dan. Uvek je teško nakon što primiš gol u drugom minutu. Imali smo šanse ali nismo mogli da se vratimo u meč", rekao je Oskar.

Oskar je dao jedini pomenuti gol Brazila u poslednja dva meča, u porazima od Nemačke 7:1 u polufinalu i Holandije sa 3:0 u utakmici za treće mesto.

Komentari / 0

Ostavite komentar