Партизан без појачања на Фаране

Дефанзивац Бранко Илић чека сертификат из Израела, грузијски нападач још размишља о потпису, у Хумској преовладава оптимизам у успешан завршетак преговора.

Фудбал 12.07.2014 | 21:33
Партизан без појачања на Фаране

Три дана пре европске премијере против Торшавна у Хумској прилично је извесно да ће се “парни ваљак” својим навијачима представити без иједног новајлије у тиму.

Први потпис стављен је у четвртак у просторијама ФСБ када је Бранко Илић потписао двогодишњи уговор, али што због недовољне адаптације и упознавања са тренеровим замислима и играчким кадром, што због папиролошких потешкоћа он се неће наћи у стартној постави црно-белих.

Списак лиценцираних фудбалера за друго коло квалификација Лиге шампиона отишао је на адресу УЕФА у четвртак 10. јула и на њему није било имена Бранка Илића, јер сертификат из његовог претходног клуба, Хапоела из Тел Авива, још није пристигао у клуб. Нема сумње да ће се административна заврзлама разрешити до понедељка увече, као што то обично бива, па ће искусни дефанзивац вероватно ускочити у “последњи воз” за двомеч са Торшавном. Наиме, списак лиценцираних фудбалера дозвољава и једно допунско име које мора да буде регистровано до поноћи уочи прве утакмице.

Самим тим пролаз за друго појачање које је на прагу, Грузијца Владимира Двалишвилија, биће затворен, али његов долазак у Партизан и није планиран као ојачање тима за Фаране. Преговори са Грузијцем вођени су и током суботе, у Хумској преовладава оптимизам да ће до потписа ускоро доћи, а није тешко претпоставити да “кочница” лежи у различитом сагледавању финансијског аспекта договора.

Шампион Фарских Острва Торшавн озбиљно је схватио двомеч са Партизаном, па ће њихова експедиција већ у недељу стићи у Београд. Фарани ће у Београд допутовати у три групе(!?), биће смештени у хотелу “М”, а у понедељак од 20.45 их очекује једини тренинг на терену у Хумској.

Коментари / 0

Оставите коментар