Данас промоција Богдана у Фенеру!

Српски репрезентативац се у четвртак упутио за Истанбул, где ће у петак, после уобичајених лекарских прегледа постати члан Фенербахчеа, с којима ће почети да одрађује четворогодишњи уговор (2+1+1).

Кошарка 11.07.2014 | 07:32
Данас промоција Богдана у Фенеру!

Вишенедељна сага у ком ће Богдан Богдановић клубу наставити каријеру данас ће бити и званично завршена, на задовољство Фенербахчеа, Партизана и једне од највећих звезда летошњег прелазног рока.

Српски репрезентативац се у четвртак упутио за Истанбул, где ће у петак, после уобичајених лекарских прегледа постати члан Фенербахчеа, с којима ће, како је већ најављивано, почети да одрађује четворогодишњи уговор (2+1+1).

Финансијску компензацију од Богдановог преласка у редове турског гиганата имаће и Партизан, коме ће клуб из Истанбула уплатити адекватно обештећење.

Ангажовањем званично најсјајније евролигашке звезде у успону, чији одлазак је у граду на Босфору ишчекиван као чини се ниједног играча у последњих десетак година, Фенербахче није само победио "армију" великих ривала који су такође у својим редовима жарко желели да виде Богдана.

Већ је и склопио играчки мозаик на спољним позицијама, на којима ће српски ас, под стручним надзором Жељка Обрадовића, најтрофејнијех тренера у историји европске кошарке настави са успоном ка континенталном врху.

Коментари / 0

Оставите коментар