Danas promocija Bogdana u Feneru!

Srpski reprezentativac se u četvrtak uputio za Istanbul, gde će u petak, posle uobičajenih lekarskih pregleda postati član Fenerbahčea, s kojima će početi da odrađuje četvorogodišnji ugovor (2+1+1).

Košarka 11.07.2014 | 07:32
Danas promocija Bogdana u Feneru!

Višenedeljna saga u kom će Bogdan Bogdanović klubu nastaviti karijeru danas će biti i zvanično završena, na zadovoljstvo Fenerbahčea, Partizana i jedne od najvećih zvezda letošnjeg prelaznog roka.

Srpski reprezentativac se u četvrtak uputio za Istanbul, gde će u petak, posle uobičajenih lekarskih pregleda postati član Fenerbahčea, s kojima će, kako je već najavljivano, početi da odrađuje četvorogodišnji ugovor (2+1+1).

Finansijsku kompenzaciju od Bogdanovog prelaska u redove turskog giganata imaće i Partizan, kome će klub iz Istanbula uplatiti adekvatno obeštećenje.

Angažovanjem zvanično najsjajnije evroligaške zvezde u usponu, čiji odlazak je u gradu na Bosforu iščekivan kao čini se nijednog igrača u poslednjih desetak godina, Fenerbahče nije samo pobedio "armiju" velikih rivala koji su takođe u svojim redovima žarko želeli da vide Bogdana.

Već je i sklopio igrački mozaik na spoljnim pozicijama, na kojima će srpski as, pod stručnim nadzorom Željka Obradovića, najtrofejnijeh trenera u istoriji evropske košarke nastavi sa usponom ka kontinentalnom vrhu.

Komentari / 0

Ostavite komentar