Распоред Звездиних мечева у Евролиги

Као и прошле године, кошаркаши Црвене звезде Телеком одиграће на јесен први евролигашки меч пред својим навијачима, на Новом Београду.

Кошарка 10.07.2014 | 19:06
Распоред Звездиних мечева у Евролиги

Неколико сати након жреба за наредну такмичарску годину Евролиге, дефинисан је и календар такмичења.
Према објави на званичном сајту Евролиге, тим Дејана Радоњића одиграће уводни меч у елити пред својим навијачима, као прошле године против Локомотиве Кубањ.

У првом колу, 16. или 17. октобра, у црвено-белу Комбанк арену доћи ће Галатасарај. У другој такмичарској недељи (23-24. X), Звезда ће гостовати Нептунасу у Литванији, а 30. или 31. октобра дочекаће Валенсију, такође у Арени.

Потом, у четвртом колу, у Београд долази Олимпијакос (6. или 7. новембар), после чега ће црвено-бели почети припреме за гостовање Лаборал Кући (13. или 14. новембра), са којег су се минуле сезоне вратили са победом.

Том утакмицом биће завршен "први круг" уводне фазе. У 6. колу Звезда ће гостовати Галатасарају (20. или 21. новембар), у 7. ће дочекати Нептунас (27. или 28. XИ), а затим ће гостовати у 8. (Валенсија, 4-5. дембар) и 9. колу (Олимпијакос, 11-12. XИИ).

Последњи меч прве фазе црвено-бели ће одиграти у Комбанк арена, против Лаборал Куће, коју су прошле сезоне победили и на Новом Београду.

Коментари / 0

Оставите коментар