Јаја Туре више неће у Сити!

Фудбалер Обале Слоноваче и актуелног шампиона Енглеске Манчестер ситија, Јаја Туре нема намеру да се врати у редове манчестерског клуба.

Фудбал 08.07.2014 | 14:13
Јаја Туре више неће у Сити!

Туре је у последње време критиковао Сити, прво када су у клубу заборавили на његов рођендан, а онда због забране клуба да напусти "грађане" одмах по завршетку сезоне како би био уз рођеног брата Ибрахима, тада на самрти, а сада већ покојног.

Већ све ово наведено јасно указује зашто је сјајни фудбалер незадовољан како се у Ситију опходе према њему, што је и потврдио његов саиграч из репрезентације, који није хтео да му се открива име.

"Учиниће све да осигура одлазак из Ситија. Има доста ствари које га муче у том клубу и мислим да је најбоље за њега да уради све како је испланирао", наводе енглески медији, цитирајући неименовани извор.

У априлу прошле године Туре је потписао четворогодишњи уговор са Ситијем, а постоји могућност да нову средину пронађе код највећих ривала - Челсија или Ливерпула.

Тридесетједногодишњи везни играч је каријеру започео 2001. године у Беверену, да би преко Металурга, Олимпијакоса, Монака и Барселоне дошао у Манчестер сити са којим је освојио две Премијер лиге, по један ФА куп, Лига куп и Комјунити шилд.

За популарне "Слонове" је наступио 87 пута и постигао 16 голова, а на овом Мундијалу је његова репрезентација елиминисана од Грчке у осмини финала.

Коментари / 0

Оставите коментар